.

Dalila Dragojević bez ustručavanja redom potkačila učesnike rijalitija Zadruga ELita

DALILA RASKRINKALA POTPUNO UČESNIKE ELITE! Progovorila o Miljani, Janjušu, Kačavendi, nije želala da se USTRUČAVA, sve IZNELA

DALILA RASKRINKALA POTPUNO UČESNIKE ELITE! Progovorila o Miljani, Janjušu, Kačavendi, nije želala da se USTRUČAVA, sve IZNELA

Dalila Dragojević, Foto: Printskrin/Instagram

bez dlake na jeziku

Dalila Dragojević, bivša ušesnica najgledanijeg rijaliti „Zadruga“ i nova voditeljka emisije „Pitam za druga“, odlučila je da podeli svoje mišljenje o pojedinim učesnicima rijalitija „Elita“.

Jedan od najintrigantnijih odnosa je svakako ljubavni trougao između Marka Janjuševića, Aneli Ahmić i Jovane Cvijanović.

Janjuš veoma poštuje svoju suprugu jer mu je podarila predivnu devojčicu i on će uvek imati korektan odnos sa njom. Ali Janjuš će uvek biti neko ko će se sa strane uvek malo da se čuje i dopisuje sa drugim devojkama. Ovo trenutno što se dešava u Eliti je za njega jedna velika šala, mislim da se nije još dovoljno zaljubio i zagrejao ni za jednu devojku -rekla je Dalila pred premijernim kamerama.

PREPORUKA:   Otkriveno koliko je koštala svadba lezbejskog para Anite i Matore, od cifre se vrti u glavi!
Dalila raskrinkala učesnike Elite
Dalila raskrinkala učesnike Elitefoto: Printscreen

Milena Kačavenda je još jedna od osoba koja je definitivno skrenula pažnju na sebe i pre, a pogotovu tokom trajanja Elite.

Nekako su se od prvog dana mnogo zbližili i ne znam koliko se on Mileni dopada -rekla je Dalila.

Miljana Kulić je prolila reku suza nakon hipotetičkog saznanja da se otac njenog deteta, Ivan Marinković, ženi. Njen odnos sa Bebicom i dalje je glavna tema, mada je ona izgleda odlučila da nastavi dalje i na žurci se ljubila sa Borislavom Terzićem.

Da nema Miljane ne bi bilo ni nekog šou. Ona uradi neke stvari nepromišljeno ali se ne kaje. Bude joj krivo kada vidi bebicu sa drugim devojkama i onda mu tera inat. Osoba koju po mom mišljenju ona jedino voli je Zola -rekla je Dalila.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević kroz skandale i poniženja došla do novca, sada zaradjuje 2000 evra dnevno!

Jedini bračni par ove sezone su Jovana Tomić Matora i Anita Tomić koja ne prestaje da priređuje ljubomorne scene.

Dalila raskrinkala učesnike Elite
Dalila raskrinkala učesnike Elitefoto: Printskrin/Instagram

Anita nema razloga za ljubomoru jer je Matora neko ko je jako veran a sa tom preteranom ljubomorom može da pokaže da je upravo ona u stanju da uradi to -rekla je Dalila.

Kurir.rs / Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!