.

Dalila se zamalo UGUŠILA U SUZAMA: Otkrila BRUTALNO STRAVIČNE KLETVE koje joj je upućivala Biljana Dragojević!

Trenutno se u rijaliti programu „Zadruga 3“ održavaju prva pitanja gledalaca u ovoj sezoni, a jedno od pitanja bilo je i za Dejana Dragojevića. Publika je pitala ovog zadrugara zbog čega je zamerio svojoj majci Biljani Dragojević što ga je kontaktirala, nakon što se pomirio sa bratom Davidom Dragojevićem.

Dalila Dragojević

foto:puls

Tokom ove teme Dalila je ušla u žestoku raspravu sa Miljanom i Marijom Kulić, a one su svoju svađu nastavile i u dvorištu. Tom prilikom Dalila je otkrila šta joj je Biljana pričala, a zatim je počela da plače.

– Biljana je meni govorila strašne kletve da nemam decu. Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije prevario. Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! – pričala je Dalila.

Dejan i Dalila Dragojević Dejan i Dalila Dragojević • youtube

– Biljana je odvratna! Biljanu ja ne podnosim, ali kažem da mi je žao da dečko plače. Majka mu je! Biljana mene mrzi, ali majka mu je. – govorila je Marija.

PREPORUKA:   NEMA GA: Kristijanu Goluboviću odgrižen polni organ! (SNIMAK)

– Dalila, bezveze si ušla u raspravu sa mnom. Nema potrebe, ja sam rekla samo ono što sam mislila. Moja majka o Biljani misli sve najgore, ali on treba da joj se javi da bi bili srećni. Nemoj da plačeš! – rekla je Miljana.

Izvor: pulsonline.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!