.

U rijaliti Zadruga 3 stigla je vest: Nadežda i Toma čekaju dete! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovakvo obaveštenje! U rijaliti „Zadruga 3“ stigla je vest: Nadežda Biljić  i Toma Panić čekaju dete! Neki su zanemeli od šoka, dok se Bane Čolak krstio i isčuđavao.

U rijaliti Zadruga 3 stigla je vest: Nadežda i Toma čekaju dete! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Prvo pismo Velikog šefa za danas je stiglo u sanduče, a njega je uzeo potrčko i odneo vođi Lepom Mići, koji ga je pročitao. Zadrugari su obavešteni da je bivša zadrugarka, pevačica Nadežda Biljić u drugom stanju, a otac njenog deteta Toma Panić, koji je fizički nasrnuo na nju zbog čega ima zabranu prilaska.

„Dragi zadrugari, srećni smo što smo u prilici da vam saopštimo ovako srećnu vest. Nadežda Biljić je trudna sa Tomom.“ – glasilo je pismo.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić komentarisala učesnike Elite Zadruga 7, ponizila ih rečima!

Zadrugari su bili u šoku, a Nadeždin nekadašnji dečko Bane Čolak nije mogao da veruje. Ipak, većina zadrugara je poželela sreću pevačici i manekenu:

„Pa on je tukao, je l’ moguće ovo“ – rekao je Bane.

Na svom Instagram profilu prvo se juče oglasio Toma Panić i objavio vest:

„Neke stvari u životu se ponavljaju i valjda tako mora da bude. Smejao sam se sa vama kada ste me ponižavali i ismevali za dete koje imam u Kini, evo najiskrenije se molim Bogu da se opet smejem sa svima vama kada na svet bude ponovo došla moja krv. Zašto kažem da mi se ponavljaju? Zato što ja nisam u kontaktu sa Nadeždom i neću zbog sebe i nje biti dok ne prođe famoznih 30 dana. Najiskrenije, nadam se da će Bog biti uz Nadeždu i da joj podari njenu najveću životnu želju, ništa manje i moju. Neću misliti da li je to istina ili ne, ja ću sa osmehom misliti pozitivno.“

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić intervju: Sve se promenilo naopako posle Zadruge!

A zatim i Nadežda:

„Ja sam od danas najsrećnija žena na svetu.“

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!