.

Dejan Dragojević odgovorio Aleksandri, pitajte mamu prostitutke za kriminalca Marka Mesara!

ŠOKIRAN Dejan Dragojević oštro o aferi bivše devojke: Pitajte Aleksandrinu mamu za Marka Mesara !

Skandalozno
ŠOKIRAN Dejan Dragojević oštro o aferi bivše devojke: Pitajte Aleksandrinu mamu za Marka Mesara !

Printscreen Zadruga

Dejan Dragojević je već mesecima u žiži javnosti zbog javne prevare koju mu je priredila bivša devojka Aleksandra Nikolić u rijalitiju Zadruga. Dejan je sada otkrio da ga ne dotiču tvrdnje da je bila intimna s pripadnicima klanova, kao i da je stavio tačku na sve svoje bivše ljubavi.

Saradnik ozloglašenog Velje Nevolje, Srđan Lalić u svom svedočenju istakao je da je Marko Miljković Mesar imao aferu s učesnicom Zadruge 6 Aleksandrom Nikolić, a Dejan je ovo prokomentarisao rečima:

Ne interesuje me s kim je Aleksandra bila i s kim će biti. Ne poznajem ljude s kojima je povezuju niti bih da se mešam u to. To je pitanje za nju, za njenu mamu, za njene bliske prijatelje. Ne interesuje me Aleksandra. S njom nemam ništa niti ću ikada više imati, pa samim tim neću da komentarišem njenu prošlost, sadašnjost ni budućnost – rekao je Dragojević, i otkrio da ne planira da se pomiri s bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

PREPORUKA:   Ćerka Aneli Ahmić doživela šok gledajući majku na TV-u u nervnom rastrojstvu!

Printscreen Zadruga

Razvod se nije desio jer se moja bivša supruga nije pojavila u sudu. Nije istina da se mirimo. Ne idem po mestima gde se kreće iako nemam problem da se sretnem s bilo kim – kaže Dejan, kome je rođeni brat David najveća podrška u teškim situacijama.

Sve mi je bolje i bolje zahvaljujući Davidu. Ne gledam rijaliti, ljudi mi šalju snimke koje ne otvaram. Pročitam ono što mi odgovara i što me ne remeti, a negativne stvari sam sklonio od sebe i svoje svakodnevice – rekao je Dejan.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić obolela od hipotireoze zbog neurednog života!

Svakom treba Filip Car!

Iako su ga i supruga i devojka prevarile s rijaliti učesnikom Filipom Carom, Dragojević priznaje da prema njemu nema negativne emocije.

Svako treba da ima jednog Filipa Cara u životu. Meni je on drag, ne krivim ga i smatram da meni ništa nije uradio. Na početku mi je bilo malo krivo, a onda sam shvatio šta mi se sve otvorilo i nemam šta da mu zamerim. Uzeo je to što kod mene ne valja i hvala mu na tome – kazao je Dragojević.

Tagovi
dejan dragojević zadruga 5 dejan dragojević aleksandra nikolić i dejan dragojević Zadruga 6
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!