.

Dejan Dragojević želeo da se krsti i otera loše stvari koje mu se dešavaju, pretili mu se da se ne igra sa vrom, nije se krstio!

HTEO KRŠTENJEM U KRUŠEDOLU DA SE OSLOBODI PROKLETSTVA Dejanu pretili da se ne igra s verom i da će ga stići sve

Dejan Dragojević je imao veliki želju da se krsti na Ilindan 2. avgusta u manastiru Krušedo
HTEO KRŠTENJEM U KRUŠEDOLU DA SE OSLOBODI PROKLETSTVA Dejanu pretili da se ne igra s verom i da će ga stići sve

Printscreen

Dejan Dragojević je imao veliki želju da se krsti na Ilindan 2. avgusta u manastiru Krušedol na Fruškoj gori i da mu kum bude jedan od njegovih najboljih rijaliti prijatelja Lepi Mića.

Printscreen

Posle pobede u „Zadruzi“ odlučio je da promeni način života za 180 stepeni, a jedan od prvih koraka na tom putu bilo je i da se oslobodi svih grehova i prokletstva koje ga je pratilo otkad je primio islam.

Međutim, nakon što je izašao iz rijalitija i otišao u roditeljski dom u Veternik, a kada je Lepi Mića i zvanično pristao da mu bude kum na krštenju, kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora, Dejan je počeo da dobija brojne pretnje sa raznih strana, a posebno iz Šepka. Tamo su posebno bili ogorčeni na ovu njegovu odluku jer su ga prihvatili kao svog, te su ovaj njegov potez shvatili kao uvredu najgore vrste.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević gostovao u uživo emisiji, otkrio detalje tajnog razgovora sa Anom Ćurčić, moralno je posrnula!

Ekstemisti su mu pisali u porukama preko društvenih mreža da se ni slučajno ne igra s tim stvarima i da onaj ko je prihvatio njihovog Boga kao gospodara svoga ne sme da menja svoju odluku jer će ga stići teška kazna i osveta. Dejanu nije bilo svejedno i nakon toga je dobro razmislio i odustao od primanja pravoslavlja. Doneo je odluku da o tome javno ne govori pa, ako jednog dana i odluči da se krsti u pravoslavnoj crkvi, on o tome neće pričati nikome, kao što se o veri ni do sada nije izjašnjavao. Jedino je u emisiji „Narod pita“ na pitanje gledalaca šturo odgovorio:

Printscreen

– Neće se desiti krštenje. Nije došlo do promene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam uopšte čuo s Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba s kojima ću da održim kontakt, ali ne sad.

Inače, Dejan do sada nije bio kršten u pravoslavnoj crkvi. Njegova porodica je mešovita, ima i katolika i pravoslavaca, pa se tako poštuju svi hrišćanski praznici.

S druge strane, Lepi Mića kaže da ne zna tačan razlog Dejanove promene odluke da se ne krsti i da mu on bude kršteni kum.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević u emisiji "Zadruga specijal" izneo je brutalno iskreno mišljenje o Anđeli Đuričić, srozao je komentarima

– Pretpostavljam da je odustao da se nekom ne bi zamerio. Čuli smo se nedavno i rekao mi je da ostaje pri stavu da ne želi da primi pravoslavlje. Ja nisam pravoslavni sveštenik pa da nekog prisiljavam da se krsti ukoliko on to ne želi. Moja želja i predlog da mu budem kum i da ga krstim i dalje ostaju. Na njemu je da me okrene i sve će se postići jednim pozivom – rekao je Mića.

Printscreen

Kurir je pozvao i manastir Krušedol, a jedan od monaha, koji je zamolio da ostane anoniman, rekao nam je da nikakvo krštenje pod imenom Dejana Dragojevića nije bilo u planu za praznik Sv. Ilije.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!