.

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo kritikuje starletu Maju Marinković koja sa raskalašnim i nemoralnim ponašanjem daje loš primer omladini!

MAJA MARINKOVIĆ KVARI NAŠU OMLADINU! Jovana Jeremić udarila na rijaliti učesnicu

Voditeljka Jovana Jeremić, po svemu sudeći, ne želi da obustavi medijski rat
MAJA MARINKOVIĆ KVARI NAŠU OMLADINU! Jovana Jeremić udarila na rijaliti učesnicu

Printsc Pink

ATA Images

– Jedna sam od retkih novinarki koja je vratila pitanje moralnosti. Važno je da li ste moralan čovek ili nemoralan, važno je i da li imate svest o ispravnosti svojih postupaka. Kada ste okruženi moralnim ljudima vi ste bolji čovek i osećate se bolje i postižete bolje rezultate na poslu. Omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarici ili još gore muža – rekla je sad Jovana Jeremić, aludirajući na vezu Maje Marinković i Pece Raspopovića, koji je donedavno bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

PREPORUKA:   Slika Dušice Jakovljević iz mladosti,ne izgleda isto

– Nije u redu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari – govori odsečno Jeremićeva, koja je spremna da se do kraja života bori protiv starleta, te navodi da one godinama kvare našu omladinu.

Foto: Printscreen

– Dokle god sam živa boriću se za ispravan sistem vrednosti. Prvo, zato što ja imam ćerku, a onda i zato što treba da se sačuva omladina. Svoje izlaganje danas ću završiti rečenicom „Svako ima pravo da bude nemoralan, ali ja mu u tome neću praviti društvo“. Ovo je najnoviji jovanizan koji će se naći u mojoj knjizi „Lepotica, a zver“ – zaključila je Jovana Jeremić za „Informer“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!