.

Doktorka stomatologije ulazi u Zadrugu 4

Diplomirala stomatologiju, LEPA KAO SAN, sad ulazi u rijaliti: „Roditelji su očekivali da ću raditi u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima“

Monika Horvat Foto: instagram/mo_horvat / Instagram

Monika Horvat iz Hrvatske ulazi u novu sezonu Zadruge. Ona ima 28 godina, rođena je u Rijeci i fakultetski je obrazovana.

– U oktobru prošle godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu te sam po struci doktorka stomatologije. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam da se odmorim i neko vreme baviću se stvarima kojima pre, zbog obaveza na fakultetu, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i rijaliti šou, u koji sam pozvana. U slobodno vreme treniram, volim da jašem, plivam, a ponekad znam i da zapevam na nekoj rođendanskoj zabavi – rekla je Monika u intervjuu za 24sata.hr.

PREPORUKA:   Otac Nenada Aleksića ŠA je podstnar, živi u teškim uslovima, dok sin zarađuje hiljade evra u rijalitiju!

Budući da je u „Zadruzi 3“ pobedila Iva Grgurić, postavlja se pitanje dokle će Monika dogurati u rijalitiju televizije „Pink“.

– Ne mogu da razmišljam toliko daleko i da odgovorim na pitanje o pobedi. Ovo je za mene sve novo i napeto te ulazim opušteno kao ja, da bih se zezala i naučila strpljenju u određenim situacijama. Moji kvaliteti su da sam izrazito organizovana i uredna, ambiciozna i znatiželjna te ispunjavam uvek sve na vreme. Takođe sam iskrena, što lično smatram kvalitetom, ali mi se zna i obiti o glavu, a ponekad se pretvori u manu – rekla je ona.

Njena porodica nije oduševljena što ulazi u „Zadrugu“.

– Sumnjam da bi ičija porodica i bila srećna kad im dete ode u takvu pustolovinu. S obzirom na to da sam dugo studirala, jer faks traje šest godina, a malo sam i produžila, naravno da moji očekuju da radim u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima u rijalitiju. Međutim, kad su se oporavili od šoka i pomirili se s mojom odlukom, sad me podržavaju, kao što su me celi život podržavali u svim mojim „ludostima“ – navela je Monika i dodaje:

– Ne bojim se reakcija mojih bližnjih jer oni koji su mi bližnji znaju ko sam i što sam, kakve su moje reakcije, te će razumeti zašto sam u kojem momentu kako reagovala- rekla je Monika i nastavila:

PREPORUKA:   Starleta Anita Stanojlović iz Kruševca pobednica Zadruga 7 Elita rijalitija: Imala vrelu akciju pred kamerama sa tri muškarca, venčala se za ženu pa jeprevarila i razvela se! (FOTO)

– O intimnim odnosima u ‘Zadruzi’ nemam mnogo šta da kažem osim da smatram kako to nije za javnost, međutim svako odlučuje za sebe te nikoga ne osuđujem, ali što se mene lično tiče, nikad – rekla je ona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!