.

ZADRUGA 4 CEO SPISAK UČESNIKA

ISPLIVAO CELI SPISAK STANOVNIKA U ŠIMANOVCU! Seksi maneken ne želi da bude ničiji ŠVALER, a oni se nikako ne podnose

– Nemam devojku, ali ne ulazim u „Zadrugu“ da bih je našao. Sigurno neću imati seks pred kamerama, takve stvari me ne zanimaju. Uloga u spotu „Žena od sultana“ omogućila mi je da uđem u rijaliti. Video sam da će u novoj sezoni biti puno lepih devojaka, ali ne bih mogao nijednu da izdvojim – kaže Kenan. Bez obzira na to što mu mnogi zavide na seksi scenama sa Tijanom Em, Tahirović naglašava da ona uopšte nije njegov tip.

foto: Printskrin/Instagram

– Tijana je podržala moj ulazak u rijaliti. Ona je divna osoba i odlično nam je bilo na snimanju spota, ali nije moj tip. Premlada je za mene. Nije da ja volim starije žene, sve zavisi od energije. Inače, nemam ništa protiv devojaka koje imaju silikone, to je ukras koji krasi žensko telo.

PREPORUKA:   Asmin i Stanija psihički loše zbog gubitka bebe, otkrio ulazi li u Farma - Elitu!!

Maneken ne krije da u „Zadrugu 4“ ulazi sa ciljem da osvoji prvo mesto. – Očekujem da ću pobediti. Ne znam ko će mi sve biti konkurencija, ali se ne plašim. Nikada nisam gledao „Zadrugu“, nemam čak ni televizor kod kuće. Znam ko je Miljana, ona mi je super i baš je slatka sad ovako buckasta. Između nas dvoje sigurno ne može ništa da se desi. Javljale su mi se još neke devojke koje u nedelju ulaze u rijaliti, ali ih ne poznajem lično – objašnjava Tahirović.

foto: Printskrin/Instagram

Naš najpoznatiji paparaco Zoran Buđić Kobra najavljuje da će imati nesvakidašnji seks u „Zadruzi“. – Ako mi produkcija bude dala gumenu lutku, imaću seks sa njom pred kamerama – kaže Kobra, koji se pohvalio da ima dosta mlađu devojku.

PREPORUKA:   Operacije je UNAKAZILE - Aneli Ahmić je bila lepša pre estetskih operacija lica!

– Spreman sam za „Zadrugu“ i imam veliku podršku svoje izabranice.

U „Zadruzi 4“ ponovo ćemo gledati Miljanu Kulić, Lepog Miću, Taru Simov, Baneta Čolaka, Marka Đedovića, kao i Miku, Gibu i Radu Vasić. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević nastaviće pred kamerama Pinka svoj rat do istrebljenja, a u Šimanovce se vraća i Miki Đuričić. Jovana Tomić Matora u šou ulazi sa simpatijom, frizerkom Žanom Maliković, a cimeri će im biti pevačica Ivana Šašić i reper Nenad Aleksić Ša.

Među potpuno novim učesnicima su Danijela Mesić, Milan Janković, Anđela Milenković, Andrea Anđelković, Anja Bulatović, Bojan Vranješ, Vasilije Ilić i Bojan Petkovski.

foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!