.

Edis Fetić se pali gledajući gole pedere u akciji!

PALI SE NA MUŠKARACE U GOLOJ AKCIJI? Evo u kakvim ŽURKAMA uživa! Otkrivamo detalje, a nije za mnogo STIDNE

EDIS VOAJER! PALI SE NA MUŠKARACE U GOLOJ AKCIJI? Evo u kakvim ŽURKAMA uživa! Otkrivamo detalje, a nije za mnogo STIDNE

Učesnica rijalitija „Zadruga 3″ Dragana Mitar ispunjava perverzne želje svom dečku Edisu Fetiću i jednom nedeljno mu organizuje grupnjake u kojima seks imaju strejt i gej-parovi, a on obožava sve to da gleda.

Iako pred kamerama glume ljubav savršenog strejt para, oni su sve samo ne normalan par. Naime, Novopazarac ima uvrnute perverzne fantazije koje je uspeo da ostvari pored starlete, koja je i sama otvorena za takve egzibicije. Zbog toga se, kažu upućeni, najviše i zaljubio u nju! Njega navodno loži da gleda kako dva muškarca imaju seks, ali za sada samo da ih posmatra.

foto: Printscreen

„Kada se spanđao sa Draganom, on je skontao da je ona širokih shvatanja i da nije osoba koja ima tabue ili neke predrasude kada su seksualne slobode u pitanju. Kroz izlaske i druženje sa njom shvatio je da njeno društvo sačinjava 80 posto gej-populacije. Ona se samo sa gejevima i druži jer se tako oseća bezbednom da joj neće praviti scene. Edi se ta činjenica posebno dopala jer se on loži na gej-parove i sve ono što oni rade kad su sami u spavaćoj sobi. Malo-pomalo i on je Dragani jedne večeri rekao šta ga loži i da bi voleo da gleda dva ili više gejeva kako se krešu: „Mala, ja nisam peder, ne želim ja sa njima da se seksam, ali me mnogo loži da ih gledam kako nabijaju jedan drugogi, lože se na me ne dok ih gledam. Molim te, ispuni mi tu fantaziju i bićeš najsrećnija žena na svetu kad teja dohvatim pred njima“, priča izvor blizak ovom paru, koji je i sam učestvovao u ovim nastranim igricama.

PREPORUKA:   Bolesna Miljana Kulić mešala alkohol sa psihoaktivnim lekovima!

„Dragana je u početku bila šokirana. Sumnjala je da je Edo gej, pa je sve nas, njene gej-prijatelje, pitala da li sumnjamo u njega. Kada smo joj rekli da nema govora da on voli muškarce, ona se opustila. Onda je nas nekolíko počela da ubeđuje da krenemo sa njom i Edom na privatnu seks-žurku koju njih dvoje prave, te da će biti pervezno do bola i da ćemo uživati. Pristali smo ja i moj dečko, a onda i još dva naša gej-druga. Dragana je izabrala i nekoliko svojih strejt drugova i drugarica. Bilo je ludo. Dečko i ja smo se seksali, a Edo je u isto vreme imao seks sa Draganom, ali je sve vreme gledao nas kako se ljubimo i vodimo ljubav. U tim momentima Dragana je bila van sebe jer je Edo stimulisan onim što vidi od njih. S vremenom su ovakva okupljanja postala tradicija, pa smo jednom nedeljno pravili takve orgije u iznajmljenom stanu u centru grada. Nadamo se da ćemo nastaviti i kada Dragana i Edo napuste rijaliti jer nama nedostaju naše seks-žurkice“, završava Draganin gej-prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

PREPORUKA:   Rijaliti starlete rade kao promoterke a završe kao SKUPOCENE PROSTITUTKE!
foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!