.

Filip Car miliovao ribicu Aleksandre Nikolić ispod stola, mislili su da niko ne vidi!

FILIP CAR ZAVUKAO RUKU U ALEKSANDRINU INTIMU, MISLILI DA IH KAMERA NE SNIMA: Ispod stola krenula AKCIJA, Nikolićeva ne može da se suzdrži! (FOTO)

Careva šaka završila na Aleksandrinoj intimnoj regiji!

FILIP CAR ZAVUKAO RUKU U ALEKSANDRINU INTIMU, MISLILI DA IH KAMERA NE SNIMA: Ispod stola krenula AKCIJA, Nikolićeva ne može da se suzdrži! (FOTO)

Printscreen

Filip Car nastavio je da miluje Alesandru Nikolić ispod stola, uveren da zadrugari ne primećuju šta se među njima dešava.

Printscreen Zadruga

Car je spustio ruku pod sto, a onda nežno pomilovao Aleksandru po nozi, dok mu se dlan pomerao ka predelu prepona. Nikolićevu ovo nije uznemirilo, te se sve vreme smeškala i gledala u njega.

PREPORUKA:   Pretnje robijom Eri Ojdaniću jer je ljubio Palčicu 54 godine mlađu od sebe!

Podsetimo, Dejan Dragojević prvi put je sinoć progovorio o Aleksandri Nikolić i priznao je da je raskinuo sa njom.

„Neću da se budim svako jutro da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan tumačim da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi i druži se sa svima tamo, naglasio sam joj i preneo joj informacije da to ne sme da radi, da me to povređuje“, rekao je Dejan na svom Jutjub kanalu između ostalog.

PREPORUKA:   Nakon brutalnih uvreda i svađe starleta Maja Marinković se zavukla Filipu caru u krevet i imali su se*s!
Tagovi

c Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana najnovije vesti zadruga 6

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!