.

Filip Car sa uslovne slobode ide u zatvor zbog šamaranja Ivana Marinkovića!

KRIVIČNO DELO Filip posle Zadruge ide u zatvor

Naizgled bezazlena svađa prerasla je u fizički okršaj zbog kojeg će odgovarati

KRIVIČNO DELO Filip posle Zadruge ide u zatvor

Foto: Printscreen

Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić, a svađa je eskalirala kada je Filip, i pored momaka iz obezbeđenja, uspeo da udari po glavi Marinkovića. Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom.

Pink printskrin

Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od tri godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.

PREPORUKA:   Supruga Zvezdana Slavnića ulazi u Zadrugu 6 za zaradu od 60000 evra, ulazi da raskrinka supruga i Anđelu, njene eksplicitne fotografije dobila od mafijaša!

Dodatni razlog za Filipovu uznemirenost nalazimo i na oficijelnom Ivanovom Instagram profilu, gde je napisano da je Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

Printscreen

– Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu, policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog „gospodina“- stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića, na Instagramu.

Printscreen

– Nekad za neko malo sranje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi s kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više naje*ah nego ne znam ko – govorio je Car Miljanu Vračeviću.

– Meni je Ivan napravio krivično delo. Istrkeljao je da se plaši za svoju sigurnost, bezbednost… Rekao mi je inspektor da meni kao stranom državljaninu koji već ima uslovnu kaznu ovo nije trebalo. Ukoliko se dokaže ono što je ovaj izjavio, u velikom sam problemu – zaključio je Car.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!