.

Marko Janjušević Janjuš ušao u Zadrugu da smuva Aleksandru Nikolić za nagradu od 50000 evra!

STARI ZADRUGAR, NOVA TAKTIKA Bivši košarkaš se sa specijalnim zadatkom ponovo uselio u imaginarijum

Janjuš dobio 50.000 evra da kresne Aleks

STARI ZADRUGAR, NOVA TAKTIKA Bivši košarkaš se sa specijalnim zadatkom ponovo uselio u imaginarijum

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Potvrđeno je pisanje Rijaliti plusa od pre nekoliko meseci i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ponovo se uselio u „belu kuću“ i postao ravnopravni takmičar Zadruge 6.

Od izvora bliskog jednom od najuspešnijih zadrugara otkako se šou emituje, saznajemo detalje ugovora i namere novog, a starog zadrugara koji je zapamćen u ovom šouu najpre po ljubavnim avanturama i duhovitosti.

Marko je potpisao ugovor za Zadrugu 6 još pre nekoliko meseci, ali je produkcija čekala pogodan trenutak da ga useli -počinje izvor, i dodaje:

Janjuš je za sebe ovog puta uz pregovore sebi obezbedio nove i bolje uslove, a u šou je ušao za 50.000 evra. Pored toga što ga publika voli zbog njegove iskrenosti i duhovitosti, on je u Zadrugu ušao i sa specijalnim zadatkom koji je u neku ruku i osveta lične prirode.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić legli u isti krevet, mislili da se ne vidi!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Poznata je strasna veza između starlete Maje Marinković i Janjuševića, ali i njene avanture s Filipom Carem, kao i netrpeljivost prema Aleksandri Nikolić s kojom je Car bio u vezi. Više je nego očigledno da Janjuš ulazi da pomrsi konce Maji i Caru, ali i da se osveti jednom od svojih najvećih suparnika u zavođenju.

Janjuš je ušao u Zadrugu da se osveti. Car je u vezi s Majom, a on se namerio da smuva i kresne Aleksandru, s kojom je bio Filip. Kako stvari stoje, to mu neće biti naročito veliki problem jer on i Aleks imaju istoriju odnosa iz prethodnih sezona. Na taj način osvetiće se i Maji, koja i dan-danas ne propušta priliku da spomene da je Janjuš njena najveća ljubav u životu i muškarac koji je u njenom srcu ostavio najveći trag – završava izvor za Rijaliti plus.

PREPORUKA:   Voditeljka Dušica Jakovljević se pomirila sa starletom Anđelom Đuričić, izašle u provod!

Foto: Dejan Briza

Ono što gledaocima i nama ostaje je da pomno pratimo razvoj događaja i Janjuševo učešće koje će, sigurni smo, izazvati tektonske poremećaje u imaginarijumu.

 

Aleks pustila pipke

Janjušev ulazak u Zadrugu 6 obeležilo je oduševljenje zadrugara koji nisu krili sreću što ga vide. On im je u svom šeretskom stilu otkrio neke informacije iz spoljnog sveta i odmah se bacio na zavođenje i muvanje Aleksandre, koja je prihvatila igru.

Pink printskrin

Nakon perioda suza i depresije jer ju je Car ostavio, Aleksandri se brzinom svetlosti vratio osmeh na lice, a ona je počela da obigrava oko Janjuša nudeći mu hranu, piće i kafu, interesujući se za detalje njegovog života dok nije bio u rijalitiju.

Tagovi
Marko Janjušević Janjuš Maja Marinković Aleksandra Nikolić Filip Car Zadruga 6
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!