.

Gosti napustili apartman kada su saznali da pripada roditeljima posrnule Anđele Đuričić!

„ODLAZIMO ODAVDE ODMAH“ Turisti napustili apartman porodice Đuričić, žestoko opleli po Anđeli: „Osramotila je porodicu“

Bivša učesnica rijalitija Anđela Đuričić u prošloj sezoni „Zadruge“ bila je u vezi sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

. Foto: Zoran Ilić, booking.com / Ringier

Nakon toga mnogo se pisalo o njenim roditeljima koji su veoma imućni u Crnoj Gori, a navodilo se da se oni od bruke sele iz Crne Gore gde imaju porodičnu vilu.
.

Foto: Aleksandar Dojkić, Shutterstock / Ringier

Njeni roditelji tokom sezone izdaju apartmane u Đenovićima, a kako domaći mediji prenose, gosti su navodno pobegli iz njih čim su čuli da je vila porodice Đuričić.

PREPORUKA:   Marija Kulić zapenila kao nikada do sada, nazvala je OPERISANOM NAKAZOM i VODENICOM!

– Šta kažete? Ovo su apartmani od one Anđele? Užas, nisam znala. Mi odlazimo odavde odmah. I ovako mi se ne sviđa. Sad ću da kažem mužu da se kupimo i odlazimo. Ona mi se zgadila u „Zadruzi“. Nisam pratila, ali su svi pričali samo o tome pa znam. Ono što je ona uradila i kako je osramotila svoju porodicu, ono je dno – rekla je zgrožena turistkinja.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Jedna Anđelina poznanica kaže da joj u Crnoj Gori niko nije oprostio ponašanje u rijalitiju.

– Treba da je bude sramota do kraja života zbog svega. Svesna je ona toga. Zato i ne sme da poseti Đenoviće i da prošeta kao nekad ili da nam se javi. Došla je jednom u tajnosti, a sve je objavila tek kad je otišla. Toliko o tome – rekla je ova devojka.

PREPORUKA:   Aneli i Asmin suočavanje kod Dušice Jakovljević!

Inače, na aplikaciji za rezervacije apartmana pomenuta kuća je i dalje aktuelna, a enterijer ogroman. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Pisalo se da ima 15 soba, isto broj kupatila. Sobu izdaju za 12 evra po noći, u svakoj sobi preovladavaju različite i jarke boje.

(Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!