.

Huso Mujić ne želi da sa Dalilinim krvavim parama iz Zadruge ide na hadžiluk, čast i obraz se ne kupuju novcem!

NE ŽELIM DALILINE KRVAVE PARE! Dragojevićki će srce pući zbog Husinih reči, neće da mu ćerka ISPUNI VELIKU ŽELJU!NE ŽELIM DALILINE KRVAVE PARE! Dragojevićki će srce pući zbog Husinih reči, neće da mu ćerka ISPUNI VELIKU ŽELJU!

Dalila Dragojević nedavno je kroz suze priznala da je u rijaliti, između ostalog, ušla i kako bi omogućila svom ocu Husu Mujiću ostvarenje najveće životne želje. Kako je tada istakla, njen otac veliki je vernik, te bi mu ostvarenje sna predstavljao odlazak u Meku, na hadž, što bi mu ona omogućila novcem zarađenim u „Zadruzi“.

Prošle nedelje, tokom žestoke rasprave, Dalilu je rasplakao i do nervnog sloma doveo bivši suprug Dejan Dragojević, poručivši joj da njen otac njen novac za hadž neće prihvatiti, jer su to „haram (proklete) pare“ koje je zaradila, kako Dejan kaže, prostitucijom, sa kojom je poistovetio njeno ponašanje u rijalitiju.

PREPORUKA:   Ujak Anđela Rankovića razočaran dešavanjima u rijalitiju i zbližavanjem sa Dalilom
Dalila Dragojević, Huso Mujić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/TV Pink

Ovim povodom se oglasio i Huso.

– Od tih para nikada ne bih otišao na hadž. Ja imam pare, imam sve uslove i ići ću. Te Daliline pare su krvavo zarađene, to meni ne treba. Ja pare od njih, nje i Dejana, nikada nisam tražio, bilo bi me sramota da od njih uzmem ijedan dinar. Haram pare jesu te koje je ona zaradila, a halal pare moraš da zaradiš pošteno – objasnio je Huso.

PREPORUKA:   Dalila Mujić zatrudnela sa 17 godina pa abortirala, ispričala detalje!

Inače, hadžiluk ili hadž, godišnje je hodočašće muslimana u Meku, i predstavlja jedan od pet stubova islama. Svaki punoletni musliman po verskom zakonu dužan je bar jednom u životu, ako je sposoban, da ode na hadžiluk.

Huso Mujić
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/I.B/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!