.

Janjuš i starleta Maja Marinković se svađali pa ruše sve pred sobom, obezbeđenje nemoćno da spreči haos i primitivizam, bez kazne za uništitelje!

(VIDEO) ESKALIRALA DRAMA IZMEĐU MAJE I JANJUŠA Uništavaju šta stignu po Zadruzi: „Nasilje, ljudi!“ – obezbeđenje nemoćno

Foto: screenshot

Marko Janjušević Janjuš je izašao iz Bele kuće u „Zadruzi“ u toku podele budžeta, pa je došao na ideju da sakrije kofer sa šminkom Maje Marinković, kako bi joj se osvetio za sukobe koje imaju.

Međutim, Majino oštro oko je primetilo da nešto smera, pa je odmah došla do pušionice i napala ga, pa izmazala kolačem, ponovo se pogurali, te je i obezbeđenje došlo.

PREPORUKA:   Otkrivene tajne preljubnika repera Nenada Aleksića ŠA, problemi koje je imao sa Jelenom prate ga i u rijalitiju, bivša došla da mu zagorča život!

– Gde je moja šminka? I moja posteljina? Nasilniče! Nasilje, ljudi! – govorila je Maja.

– Sama je došla da me udari kolačem i izmaže me, namerno! – rekao je Janjuš.

– Sad ćeš da vidi! – rekla je Maja, a potom krenula da mu vrati.

Janjuš Foto: screenshot
Janjuš

Naime, ona je krenula da mu uništava patike, dok je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti kako se ne bi ponovo potukli.

– Pogledaj šta si mi uradio sa štiklom? Sad će i jedna tvoja patika, sad ćeš da vidiš. Gde mi je šminka? – pitala je Maja.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš žestoko opleo po ljubavnici Maji Marinković, vikao iz sveg grla!

– Kad mi vratiš posteljinu. Je l’ mi cepaš patiku? Ostavi mi patiku – vikao je Janjuš, a više detalja pronaći ćete u videu koji se nalazi u okviru teksta.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!