.

Janjuš zbog malo seksa sa Šopićkom ostao bez porodice i bez krova nad glavom!

OSTAO BEZ KĆERKE I BEZ KROVA NAD GLAVOM!? Janjuš sve izgubio zbog ljubavnice: Zbog Šopićkinog priznanja supruga stavila tačku na njihov brak!?

Janjuš

 Foto: Screenshot

Nakon što je Ivana Šopić priznala sve o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem, njegova zakonita supruga Ena je ostala u šoku.

Janjuš

Ivana i Janjuš

Foto: printscreen

– Nije taj svestan šta može da izgubi. Očigledno misli da jepametniji od 1000 kamera u rijalitiju, pa da može nešto da sakrije i da uradi tajno. Sad kad je Ivana sve ispričala hvata se za glavu. On svima priča kako ne može bez Krune da živi, a uopšte ne razmišlja o tom detetu, a da ne pričam što će da izgubi ednu predivnu ženu a i krov nad glavom i nešto što je nasvetije, a to je porodica – kaže dobro obavešten izvor.

Ivana je shvatila da košarkaš sedi na dve stolice i neće da seo sluči za jednu, pa je odlučila da sve transparentno kaže.

Janjuš i žena

Foto: Alo!/D. R.

– Ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme. Bila sam mu centar sveta ovde u zadruzi – rekla je Ivana koja je već ranije priznala Matoroj da je sa Janjušem imala seksulne odnose u zadruzi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!