.

Janjuš zbog malo seksa sa Šopićkom ostao bez porodice i bez krova nad glavom!

OSTAO BEZ KĆERKE I BEZ KROVA NAD GLAVOM!? Janjuš sve izgubio zbog ljubavnice: Zbog Šopićkinog priznanja supruga stavila tačku na njihov brak!?

Janjuš

 Foto: Screenshot

Nakon što je Ivana Šopić priznala sve o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem, njegova zakonita supruga Ena je ostala u šoku.

Janjuš

Ivana i Janjuš

Foto: printscreen

– Nije taj svestan šta može da izgubi. Očigledno misli da jepametniji od 1000 kamera u rijalitiju, pa da može nešto da sakrije i da uradi tajno. Sad kad je Ivana sve ispričala hvata se za glavu. On svima priča kako ne može bez Krune da živi, a uopšte ne razmišlja o tom detetu, a da ne pričam što će da izgubi ednu predivnu ženu a i krov nad glavom i nešto što je nasvetije, a to je porodica – kaže dobro obavešten izvor.

Janjuš sa ćerkom

Foto: Alo!/D. R.

Ivana je shvatila da košarkaš sedi na dve stolice i neće da seo sluči za jednu, pa je odlučila da sve transparentno kaže.

Janjuš i žena

Foto: Alo!/D. R.

– Ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme. Bila sam mu centar sveta ovde u zadruzi – rekla je Ivana koja je već ranije priznala Matoroj da je sa Janjušem imala seksulne odnose u zadruzi.

PREPORUKA:   Miljana Kulić posle diskvalifikacije optužena da je lopov, odnela tuđe stvari iz Zadruge!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!