.

Jovana šokira, bila vrela sa AnđeloM, SVE SE TRESLO!

VRELA AKCIJA JOVANE I MUNJEZA Mislili da ih kamere ne snimaju, pa zatresli zidove šteka

Čini se da im je ovo dodatno učvrstilo vezu, pa su se vratili u Belu kuću nasmejani i vidno raspoloženi, a ukućani su se zapitali gde su bili do sada

Jovana i Munjez akcija

Foto: Alo/Printscreen

Jovana Cvijanović i Danijel Dujković Munjez odlučili su da se osame i prepuste strastima, pa su otišli u spoljni toalet i zabavili se u tuš kabini, a potom je napustili, kao da se ništa nije dogodilo i vratili među cimere.

Oni već neko vreme uživaju u vezi, a sada su prešli i na sledeći korak, pa sve ozvaničili, po svemu sudeći, vrelom akcijom.

PREPORUKA:   Rialda Karahasanović trudna, pokazala trudnički stomak u petom mesecu trudnoće!

Čini se da im je ovo dodatno učvrstilo vezu, pa su se vratili u Belu kuću nasmejani i vidno raspoloženi, a ukućani su se zapitali gde su bili do sada.

Da podsetimo, Jovana Cvijanović se na samom početku „Elite“ muvala sa Markom Janjuševićem Janjušem, nakon čega je on odlučio da se posveti Aneli Ahmić i uplovi u vezu sa njom, a Jovana je tada šansu dala Munjezu, sa kojim je i dan-danas.

Janjuš je mnogo puta govorio da je bio intiman sa Jovanom, odnosno da ju je dodirivao, kada su oboje mislili da kamere ne snimaju, ali se nikada nije desilo ništa konkretno, iako mnogi smatraju da je Jovana bila spremna na to, s obzirom da je sve vreme tvrdila da je zaljubljena u Janjuša.

PREPORUKA:   Diskvalifikovan Danijel Dujković Munjez zbog agresivnog ponašanja, dužan 50000 evra TV Pinku!

Inače, reper MC Stojan optužen je da je homoseksualne orijentacije. Naime, Jovana Cvijanović je u programu uživo na televiziji Pink govorila o njegovim, kako kaže, čudim zahtevima koje je imao u krevetu, zbog čega je počela da sklapa kockice i stvorila joj se smunja da je on gej.

Jovana je na samom početku rijalitija govorila o svojoj emotivnoj vezi sa reperom, gde je otkrila da je zbog njega bolovala od anoreksije i da joj je psihičko i zdravstveno stanje bilo jako narušeno. Ona je nedavno iznela optužbe na njegov račun da je homoseksualac, što je govorila u jednoj od emisija u rijalitiju.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!