.

Koje je godište Miljana Kulić?

MA OVO NEMA ŠANSE DA JE BILO KO ZNAO! Isplivala kompletna istina o rijaliti zvezdi: Evo koliko zapravo ima godina

MA OVO NEMA ŠANSE DA JE BILO KO ZNAO! Isplivala kompletna istina o rijaliti zvezdi: Evo koliko zapravo ima godina

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić je rijaliti zvezda. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“, „Parovi“ i „Zadruga 2“.

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana studira na ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija.

Elitovizija, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cela porodica joj živi u Nišu. Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon osnovne završila je srednju pravno-birotehničku školu. Bila je dobar ali problematičan učenik.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela. Miljanin stil odevanja i šminkanja je veoma upečatljiv pa i na taj način želi da privuče pažnju. Nosi kratke stvari koje više otkrivaju nego što pokrivaju i visoke potpetice.

PREPORUKA:   Najtužnija emisija NAROD PITA, gostovao Janjuš i odgovarao na pitanja o pokojnom bratu!

Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, a televizija Happy je izdala saopštenje da je izbačena jer se nije snašla u zatvorenom prostoru.

Krajem iste godine je ušla u „Parove“. Uplašila je starletu Mimi Oro koju je posmatrala dok je spavala, a pevaču Igoru Iksu je mazala šampon po licu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen YouTube

Malo je poznato o Miljaninom životu izvan rijalitija. U rijalitiju Parovi bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine. U Zadruzi 2 krajem 2018.

ne je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Rođena je u Nišu 1993. godine gde i živi i ima tačno 30 godina.

Kulićeva je dugo bila sa Lazarom Čolićem Zolom sa kojim je imala buran odnos, te su se neretko u rijalitiju tukli, svađali, mirili, a zbog njega je na kraju i izbačena iz Bele kuće. Njena majka Marija od samog početka protivila se njihovoj vezi, ali je Miljana ipak ostala u vezi sa Zolom, da bi na kraju shvatila da ju je samo iskorišćavao zbog novca i opstanka u Zadruzi.

PREPORUKA:   Koliko Sandra Rešić ima godina? Za ŠOK i NEVERICU!

Ona je sa njim započela vezu pred kamerama rijalitija, baš kao i sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je zatrudnela u „Parovima“ i dobila sina Željka. Miljana se nije libila da ima odnose pred kamerama, pa su je tako gledaoci mogli videti u raznim pozama sa svojim partnerima.

Ipak, njena veza sa Ivanom nije potrala, te je nakon toga imala još mnoge partnere. A u istom rijalitiju jednom prilikom bila je sa Mladenom Vuletićem, međutim, on nije želeo vezu sa Kulićevom, koja mu je očigledno bila samo avantura.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Takođe, Kulićeva je u Zadruzi imala još jednu romansu sa cimerom Danijelom Višićem. Njemu je majka javno zapretila da će se porodica odreći njega ukoliko ne raskine sa Nišlijkom.

– Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani – pričao je tada bivši zadrugar.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Koje je godište Miljana Kulić?”

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!