.

LUNA NIJE JEDINA KOJA JE BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Anabelina sestra o HAJKI na blogerku! Srbi LEČE KOMPLEKSE!

LUNA NIJE JEDINA KOJA JE BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Anabelina sestra o HAJKI na blogerku! Srbi LEČE KOMPLEKSE!

LUNA NIJE JEDINA KOJA JE BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Anabelina sestra o HAJKI na blogerku! Srbi LEČE KOMPLEKSE!
Aida Bukva, sestra je Lunine majke Anabele Atijas, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Aida je prokometarisala sve ono što se dogodilo Luni

Aida Bukva, sestra je Lunine majke Anabele Atijas i mnogi su jedva dočekali da je pitaju za mišljenje o sestričini koja je pre godinu dana započela javnu vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a sada ponovo ušla u rijaliti.

Aida je prokometarisala sve ono što se dogodilo Luni, pa objasnila da je njena sestričina stavljena na stub srama zbog nečega što rade mnoge:

„Ja ne znam zašto je to tako. Meni iskreno ta hajka na Lunu je na nivou fenomena zato što u tim „Zadrugama“, „Velikom Bratu“, to znamo da je tu princip da svako svakog počne da vara. Ona nije prva koja je skakala po ovome i ovaj skakao po onome, i mi to znamo“, kazala je Aida i dodala:

PREPORUKA:   Dalila i Dejan doveli Filipa do ludila: Mijatov pljunuo Dragojevića, pa spomenuo Anu Korać (VIDEO)

foto: RTV Pink printscreen

„Ja ne znam da li je opravdavam ili ne. Ne opravdavam tu hajku, jer je Luna postala lek za svačije komplekse. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz Beograda: „Ne možeš ti sada pravdati prevaru kad je cela Srbija jedna prevarena žena“. I jeste tako, ovi prostori su takvi i mi znamo to koliko smo mi istrajni u tim svojim zavetima, koliko smo mi lojalni. I koliko smo mi zapravo monogamni ovde na Balkanu. To bi tek nauka trebalo da dokaže. S te strane je fenomen kolika je mržnja prema njoj usmrena“, izjavila je glumica koja tvrdi da bi Luna u Bosni i Hercegovini mnogo bolje prošla.

PREPORUKA:   Vatrometom otvorena je Zadruga 3, a ovo je konačan spisak svih učesnika Zadruge 3

„Mi (Bošnjaci) nismo takvi. Naš narod ne sedi za kompjuterom i ne govori: „Aldino, crk’o dabogda!“ Kod njih (Srba) je to jedno olakšanje, kolektivno doživljavaju olakšanje na Luni i ja verujem da će to proći“, naglasila je Bukva.

Espreso.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “LUNA NIJE JEDINA KOJA JE BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Anabelina sestra o HAJKI na blogerku! Srbi LEČE KOMPLEKSE!”

  1. jova kaže:

    ko podrzava ova kurvetina luna sa 13 god. zivela sa muz deko bilo sta samo kurac da ima

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes