.

Moka Slavnić javno kritikovao sina Zvezdana zbog preljube u rijalitiju, nada se dobrom i pomirenju sa suprugom kada izadje iz Zadruge!

„Anđeli će sve DOĆI GLAVE, moj sin će se VRATITI ŽENI i porodičnom domu jer drugi nema“ Moka Slavnić dao svoj sud o Zvezdanovoj AFERI sa Đuričićevom

Zvezdan Slavnić pred kamerama rijalitija „Zadruga“ ostavi je suprugu Anu i ozvaničio vez sa 22 godine mlađom cimerkom Anđelom Đuričić.

Anđela Đuričić Foto: screenshotAnđela Đuričić

Slavnić je stavio tačku nakon 15 godina braka, a njegov otac, čuveni Moka Slavnić duboko veruje da će se Zvezdan posle afere u rijalitiju ipak vratiti supruzi.
Zvezdan Slavnić Foto: twitter/Zadruga Official / screenshotZvezdan Slavnić

– Ta veza će se završiti do Božića. Svi kažu da je moj sin prevario ženu, a ja kažem da je izdaja u pitanju. Oni koji su prepametni, a to ja nisam, kažu da je teži oblik izdaja. Poenta priče je da je on iskreno rekao javno da otprilike više Ana ne računa na njega jer se on zaljubio. S te strane je ispao pošten, ništa nije uradio, a priznao je, znači govori i emocijama. I ona i on. Paralelno – rekao je Moka i dodao:
Moka Slavnić Zvezdan Slavnić Foto: Milan Ilić, Screenshot/Zadruga / RingierMoka Slavnić Zvezdan Slavnić

PREPORUKA:   Pobesneli Zvezdan Slavnić dozivao i hvalio suprugu Anu koju je prevario a srozavao i ponižavao ljubavnicu Anđelu Đuričić, kamere snimile svađu! (SNIMAK)

– To je dovoljno da ja prihvatam da je to dovoljno za onoga ko ga čeka da je to kraj. Moje procene su da će ovo trajati do Božića jer Anđela postavlja ultimatume u vezi sa Zvezdanovim ponašanjem jer šta znači ta decidirana izjava da se neće desiti nšta više osim grljenja i poljupca u obraz. Ja bih ga već prebio što nije to prekinuo kada je ona ustala i to izgovorila. Njegov put je jedino povratak kod Ane i izvinjenje. Dakle, vratiće se u porodični dom, pošto nema drugi. Rajsko ostrvo će Anđeli doći glave. Jako sam razočaran reakcijom njegovih „drugova“ i osude pošto su oni provereni moralisti, jer drug želi drugu da mu bude lepo. Prihvatam da je neko dobar sa Anom da bi mu to bilo neprijatno, a to sam jedini ja. Zato ja ne mogu da mu kažem, iako je moj slogan da mi dete bude zdravo i zadovoljno, jer saosećam sa Anom, s kojom imam izuzetni odnos – zaključuje Moka Slavnić.

PREPORUKA:   Brisanje klipova Milana Miloševića sa TV Pinka, dokaz da više ne radi na Pinku!

(Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!