.

Napad tviteraša na Zvezdana Slavnića, poredi porodicu sa fuficom koja mu je rasturila porodicu!

„KAKO MOŽE DA POREDI PORODICU SA OVOM FUFOM“ Tviteraši osuli paljbu po Zvezdanu i Anđeli: ISTA JE KAO SVE KU*AVELE!

Javna prevara Zvezdana Slavnića obeležila je „Zadrugu 6“, a povrh toga što je sebe pokušala da predstavi moralnom ljubavnicom, Anđela Đuričič našla se na meti osuda.

"KAKO MOŽE DA POREDI PORODICU SA OVOM FUFOM" Tviteraši osuli paljbu po Zvezdanu i Anđeli: ISTA JE KAO SVE KU*AVELE!

Foto: Printscreen

Anđela koja već gotovo dve godina ponižava ostale cimerke zbog svojih nemoralnih dela, učinila je gore od većine njih kada je najpre stupila u vezu sa dve decenije starijim, oženjenim cimerom koji ima kriminalni dosije.

Međutim, njihov odnos brzo je postao nestabilan, a razlog je bio nedostatak se*sualnih odnosa. Kako bi se dodvorila svom dečku i sačuvala vezu, nekada najmoralnija zadrugarka na hrišćanski praznik Krstovdan usred dana imala je žestok se*s u programu uživo, a to su žestoko osudili korisnici društvenih mreža.

PREPORUKA:   Tajni izlazak i povratak Marije Kulić u Zadrugu 6, bila je u Nišu!

Naime, gotovo sve platforme su se usijale, a jedni od najkritičnijih su svakako bili tviteraši koji nisu štedeli preljubnike šeste sezone.

„Jel moguće da je Anđela Đuričić iz Đenovića postala jahačica apokalipse“, „Kako može ovaj čovek da poredi porodicu sa nekom fufom koju je skoro upoznao“, „Ne voli ga, ali glumi. Glumi sveticu, a nije. Morališe, a nije moralna. Glumi princezu kodeksa. I dalje se pravda, zvoca samo nešto da kaže i koprca se kao riba na suvom“, „Anđa kao i sve ove ku*ave se kao „inati“ pa kaže ako bude želela imaće se*s i noćas hahaha. Najjače su mi kada se šatro inate, a to im bude povod da jašu, e ku*ave“, nizali su se komentari na Tviteru.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić imali se*s pred kamerama, iako se zarekla da neće biti intimna u rijalitiju!

Foto: Twitter/printscreen

„Gde je i šta radi Miki Đuričić, jel ponosan na svog cimera“, „Zvezdan nije m od muškarca, mislim da volim druga dva sloga te reči. Jel retardiran, uzme da priča pa pije vodu da slušamo njegovo gutanje“, pisali su razočarani gledaoci „Zadruge“.

Tagovi
Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić Tviter tviteraši gori tviter Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!