.

Odbrana Alena Hodrovića da je udario dete, nije udario dete već junačku krv Hodovića!

ALENA HADROVIĆA URNIŠU JER JE UDARIO DETE, A ON SADA PONOVO ŠOKIRAO „Nije mi sin od pene, junačka je to krv!“

Otac, koji je podelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti devojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama.

ALENA HADROVIĆA URNIŠU JER JE UDARIO DETE, A ON SADA PONOVO ŠOKIRAO "Nije mi sin od pene, junačka je to krv!"

Foto: Printscreen/instagram

Maja i Alen Hadrović pre nekoliko dana upriličili su veliko slavlje za porodicu i prijatelje povodom prvog rođendana sina Vuka. Trudna Maja i njen suprug su baš na ovom slavlju otkrili da će im porodicu uskoro obogatiti devojčica, što ih je neizmerno usrećilo, a Hadrovićeva srčana reakcija izazvala je mnoštvo komentara na Tviteru.

Alen, inače bivši učesnik „Zadruge“, je od sreće povikao i lupio o sto, a zatim izljubio ženu i sina, što je, po svemu sudeći, bio više nego dovoljno da na Tviteru krenu hejt komentari – od toga da je preplašio sina, pa čak i toga da ga je udario u glavu…

Otac, koji je podelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti devojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama, posle čega se oglasio i priznao kako reaguje na negativne komentare.

PREPORUKA:   ZOLA bacao Željkova kolica, sina bolesne Miljane Kulić, ona mu se ponovo dala, oterala dobrog BEBICU!

– Meni je snimak prepun emocija i jako smo se obradovali devojčici. Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Posle samo 3 sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvest kad im dete padne na guzu i što od dece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dete od pene – priča Alen, kojeg ne dotiče šta se piše na mrežama.

– Komentari kao komentari, hejt… Imamo naš izgrađen svet, koji je pun ljubavi i međusobnog poštovanja. Ja sam muškarac srčan, pun emocija, jer vidim komentare da sam trebao samo da zagrlim Maju, a ne da lupam. Lupao bih ponovo i još jače i više! Živela Angelina, živela ljubav! I želim svima da imaju ovakvu porodicu, jer onda zasigurno ne bi imali vremena da komentarišu kako treba neko da se raduje, ali Bože moj, uvek će biti takvih nesrećnih i neispunjenih duša – poručio je Alen.

Tagovi
Zadruga 6 zadruga 6 uzivo najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 seks zadruga 6 diskvalifikacija Zadruga 6 tuča zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 novi vođa zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti miki đuzadruga 6 zzadruga 6
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!