.

Svađa pa težak odgovor Zvezdana Slavnića upućen Anđeli Đuričić, raspada se ljubavna veza?!

„MENI NE TREBA DEVOJKA UOPŠTE“ Zvezdan se posvađao sa Anđelom pa joj žestoko odgovorio – LJUBAVNI PAR PRED PUCANJEM

Iako je delovalo da će biti jedan od najskladnijih parova u „Zadruzi“, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić imaju sve učestalije svađe!

Anđela i Zvezdan Foto: Zadruga Official / screenshotAnđela i Zvezdan

Zvezdanov odgovor na Anđelino pitanje došao joj je kao „hladan tuš“ jer je ceo razgovor krenuo u smeru raskida, a ne pomirenja.
Anđela i Zvezdan Foto: Zadruga Official / screenshotAnđela i Zvezdan

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan postaje sve napetija, a par je čak redovno počeo i da se svađa, te da zameraju jedno drugom postupke i izgovorene reči.

Oni su se tokom jučerašnjeg dana žestoko posvađali, a kada je tokom emisije „Pretres nedelje“ bila pauza za reklame Anđela je prišla Zvezdanu i započela razgovor.

– Moram da te pitam nešto… Je li misliš da tebi treba sad devojka kao što sam ja? Izašao si iz priče u kojoj si bio dugo, ja sam po prirodi ozbiljna osoba i tako se ponašam i u vezi, ja ne mogu biti neozbiljna. Možda tebi treba sada neka devojka za neozbiljno, neka avanturica, gde će ti biti zanimljivije… Da li misliš da želiš devojku kao što sam ja? – ispitivala je Anđela, a Zvezdanov odgovor joj je došao kao „hladan tuš“ jer je ceo razgovor krenuo u smeru raskida, a ne pomirenja.

PREPORUKA:   Filip Car poručio da u rijalitiju najmanje voli starletu Maju Marinković jer je najgora osoba!

– Meni ne treba devojka uopšte – rekao je hladno Zvezdan, a na Anđelinom licu se videlo da se u sekundi potresla jer nije očekivala ovakav odgovor.

– Dobro… – izgovorila je pokunjeno Anđela tu jednu reč.

Inače, nešto pre toga se ovaj par svađao u pabu. Zvezdan, naime, nije mogao da ostane nem na bezobrazluk svoje 22 godine mlađe devojke, zbog čega joj je „očitao bukvicu“ i zapretio da će se udaljiti od nje, a prebacio joj je i to što se po čitav dan ne odvaja od njega i „ne da mu da diše“.

PREPORUKA:   Stara fotografija Mikice Bojanića, učesnika Zadruge 6

Zvezdan je Anđeli, između ostalog, poručio da ga svojim arogantnim ponašanjem uvlači u probleme s drugim cimerima, te da će ga „oterati na robiju“, a od sinoć mnogi misle da im je veza na klimavim nogama.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!