.

Neca Lazić verbalno napao Aleksandru Nikolić, pobednicu zadruge!

„SVE ISTO RADI KAO PROŠLE GODINE SA DEJANOM“ Rijaliti učesnik osuo paljbu po Aleks, spomenuo njenu AFERU: „Prala mu je sudove, pa ga prevarila“

Iako pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić i njen verenik iz rijalitija Filip Car trenutno uživaju u zajedničkom životu, u njihovu ljubav i dalje mnogi sumnjaju, a jedan on njih je i njihov bivši cimer Nenad Neca Lazić.
Aleksandra sa Filipom Carem radi isto što je i sa Dejanom prošle godine Foto: Snežana Krstić / RingierAleksandra sa Filipom Carem radi isto što je i sa Dejanom prošle godine

Neca je tokom gostovanja u emisiji istakao da je tek po izlasku iz rijalitija shvatio koliko je loših stvari Filip Car pričao o njemu.
Neca Lazić osuo paljbu po Aleksandri

Foto: Snežana Krstić / Ringier Neca Lazić osuo paljbu po Aleksandri

PREPORUKA:   Raskid Stanislava Krofka i starlete Maje Marinković u Eliti! (SNIMAK)

– Napolju sam video klipove gde on priča loše o meni i Peci. Ljudi su mi samo slali i predložili da ih tužim jer imam toliko materijala. Meni je bilo neprijatno da slušam šta je sve pričao za nas samo jer nisam podržavao njegovu vezu sa Aleksandrom. Video sam da tu zaista nema perspektive – rekao je Neca, pa otkrio da i dalje stoji pri svom stavu kad je u pitanju Aleksandrina i Filipova veza:

– Aleksandra je i u Dejanovoj kući prala sudove, pa ga je prevarila, možda to uradi i Caru. Vidi se, Aleksandra je u fazonu: „Dođi kod mene“, nudi se, pa neće sa Zvezdanom. Posle sam video njegovu reakciju na snimak i tu mi je definitivno da je na silu. Zvezdan je imao veće poštovanje nego Car i to je Caru i te kako smetalo – istakao je on i dodao:

PREPORUKA:   Dejan Dragojević nije želeo da komentariše porođaj Aleksandre Nikolić!

– Uopšte je nije sačekao, ona je otišla sama posle superfinala. Otišao je svojim putem posle, nisam video nikakav ni pozdrav. Sve isto kao prošle sezone sa Dejanom – rekao je Neca za „Pink“.

– Kakav si ti pesimista. Ovo sve što si do sad naveo, nigde nema garancija. Ti porediš prošlu vezu sa ovom. Da li si ti jednu ljubav u „Zadruzi“ podržao? – pitao je Mikica koji se nije složio sa njim.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!