.

NEMARNA MAJKA OSTAVILA DETE DA BI UŠLA U RIJALITI: A sada joj služba za socijalni rad preti da će joj oduzeti dete!

NEMARNA MAJKA – OSTAVILA DETE DA BI UŠLA U RIJALITI: A sada joj služba za socijalni rad preti da će joj oduzeti dete!

Majka koja ostavi dete nepoznatoj osobi, pre svega je nemarna majka

foto: Printscreen

foto: Printscreen

Aleksandra Subotić opet je zbog rijalitija ostavila svoju maloletnu ćerkicu na čuvanje, ali ovog puta privremeni staratelj nije Karađorđe. Naime, o maloj Magdaleni brine Davidova majka Bilja, zbog čega je Aleksandra promenila adresu boravka sebi i detetu i prijavila se da živi u Novom Sadu. Karađorđu je bilo žao što se rastaje od unuke, ali misli da je to za nju bolje.

– Protivnik sam roditelja koji zloupotrebljavaju i zlostavljaju svoju decu zarad poroka, što je recimo Ljuba uradila, i njima bih trajno oduzeo decu! Aleksandrina odluka da svoju ćerku Magdalenu ostavi kod Davidove majke Bilje doneta je da bi dete sklonili od ovog idiota Čabarkape, koji joj je ulio strah u kosti. Aleksandra je računala da je bolje da joj ćerka bude što dalje od ovog zlikovca, da ne bude u njegovoj blizini.

PREPORUKA:   Sećate li se ove učesnice rijalitija? Dragica Janičić bila u Velikom Bratu pa ušla u ELitu!

– Čabarkapa je spreman na to da naudi sopstvenom detetu jer to nije otac, to je idiot. Jedno je biti biološki otac, a drugo je biti roditelj. To su dva sveta. – kaže Karađorđe, i dodaje:

– Ovo poslednje što se desilo Aleksandrijeste strašno. Napad na ulici kakav god da je, jeste napad, a Čabarkapa i Ljuba i dalje su saradnici, što je tužno. Za Aleksandrinu bezbednost se ne plašim ako u rijaliti uđe Čabarkapa. Ja bih baš voleo da u rijaliti uđu i baba Ljuba i Čabarkapa i da pokažu ko su i šta su. Da se konačno skinu te njihove maske i prestanu laži, vreme je da se oni razbobliče u potpunosti. Na baba Ljubu i Čabarkapu sam ogorčen, gade mi se!

Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapa foto: Zorana Jevtić

Karađorđe kaže i da će malu Magdalenu, ukoliko joj nešto bude falilo, odmah uzeti od Bilje, u koju zasad ima poverenja:

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali divljački se*s, starleta Maja Marinković sve slušala!

– Nadam se da socijalne službe neće praviti probleme pošto su Aleksandra i Magdalena prijavljene u Novom Sadu, tamo dete ide u vrtić,a bračna i vanbračna zajednica su izjednačene pred zakonom. Nema šanse da Aleksandri uzmu dete.

S druge strane, iz Centra za socijalni rad u Kaluđerici, rekli su nam sledeće:

– Majka koja ostavi dete nepoznatoj osobi, pre svega je nemarna majka.

Ako bilo šta zafali tom detetu ili ono na bilo koji način bude ugroženo za vreme boravka majke u rijalitiju, socijalni radnik će odreagovati. U slučaju bilo kakve prijave, mi izlazimo na teren i u najgorem slučaju oduzimamo dete dok majka ne izađe iz rijalitija.

 

ALEKSANDRA I DAVID PORUČUJU: Ozbiljni smo takmičari i došli smo da pobedimo!

(Espreso.rs/Svet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!