.

Ogroman honorar za Romanu Panić za ulazak u Zadrugu 4, a posle puštanja iz zatvora rijaliti je jedina prilika da se vrati u život

ISPLIVALA CIFRA KOJU JE ROMANA DOBILA ZA UČEŠĆE U RIJALITIJU? Posle pljačkanja bankomata i zatvora mogla bi da se OBOGATI, ovo su svi detalji.

Romana Foto: Instagram/Romana Panić / Instagram

Romana Panić je postala jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti, nakon što je objavljena vest da je uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata, pa bi navodno trebalo da uđe u „Zadrugu 4“ u septembru.

Romana
Romana

Nekada popularna pevačica zapostavila je svoju karijeru, a kako je imala sve manje nastupa, ostala je i bez priliva novca. Sa dečkom Filipom putovala je po evropskim gradovima, a potom su otišli u Australiju. Nakon što je puštena iz zatvora posle odslužene dve trećine kazne, Panićeva je deportovana za Srbiju, gde su je sačekali brojni mediji, ali i – poslovne ponude.

PREPORUKA:   Danijel Dujković Munjez se kaje što je kršio pravila pa diskvalifikovan iz ELite!

Produkcija „Zadruge“ ponudila je Romani učešće. Uslove koje je dobila, kako piše „Kurir“, mnogi zadrugari mogu samo da sanjaju.

Osim prava da se bori za glavnu nagradu, koja je do sada iznosila 50.000 evra, njoj je ponuđen i honorar u istom iznosu. Naravno, ukoliko bi podigla gledanost, tačnije pravila šou, producenti bi je i dodatno nagrađivali, kako je to i inače slučaj. Oni su navodno spremni i da pevačici dozvole da postavi i neke svoje uslove, kao na primer da ima pravo da se čuje sa svojim najbližima, ali u privatnim razgovorima, piše pomenut medij.

Ipak, ona i dalje nije sigurna da će ponudu prihvatiti, jer je već jednom bila u rijalitiju i zna koliko je teško biti dugo izolovan. Posebno joj teško pada to što je njen dečko i dalje u Australiji u zatvoru i ne zna kada će on napustiti Brizbejn. Takođe, svesna je svojih grešaka u bliskoj prošlosti i zna da bi je mnogi gledaoci, ali i cimeri „razapeli“, pa ne zna kako bi to podnela. Romanini prijatelji i porodica su podeljenih mišljenja, pa dok je jedni savetuju da to nikako ne radi, drugi smatraju da je za nju to odlična prilika da zaradi dosta novca i posle nastavi pevačku karijeru.

PREPORUKA:   Porodica Aneli Ahmić više ne podržava ljubavnu vezu Aneli sa Janjušem!

Romana nije bila dostupna za komentar.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!