.

Otac Nenada Lazića Nece izvređao Moku Slavnića zato što na vreme nije vaspitao sina kriminalca!

Otac Nenada Lazića Nece udario na Moku! On je matori degenerik!

Otac Nenada Lazića Nece udario na Moku Slavnića! On je matori degenerik i nije vaspitao sina, kaće Zoran besan kao ris zbog dešavanja u rijalitiju „Zadruga 6“.

Otac Nenada Lazića Nece udario na Moku! On je matori degenerik! Foto: Youtube

Noćas se tokom emisije „Nominacije“ desio skandal.

Nenad Lazić Neca ustao je da iznese svoju nominaciju, te je tom prilikom za Zvezdana Slavnića i Aleks Nikolić izrekao da mu nije inspirativno da priča o odronima kao što su njih dvoje, te je Slavnić pobesneo i zaleteo se na njega, ali ga je obezbeđenje opkolilo i time sprečilo eksaliranje ovog sukoba.

Danas se oglasila Julijana, Necina i Pecina majka, o čemu možete čitati OVDE.

Tokom današnjeg uključenja u emisiji „Premijera Vikend – Specijal“, Moka Slavnić potkačio je Necu, rekavši da je on degenerik, te se oglasio njihov otac, Zorana, koji je bio besan kao ris i kako se neretko oglašava, izrazio je želju da se i on oglasi za Pink ovim povodom, pa je žestoko potkačio Moku:

PREPORUKA:   HAOS I SVAĐA: Starleta Maja Marinković je glavna šimpanza u cirkusu Zadruga 6, upleten i otac Taki Marinković! (SNIMAK)

„Gledam Moku Slavnića koji viče da je moje dete degenerik, zar ne smatra da je njegovo dete degenerik? On je degenerik ovako mator, kada kaže da je sin fajter. Vi znate kada je Neca imao traumu sa Borom, nije hteo da se oglasi, niti sam mu se javio za Novu godinu, za neku greškicu gde se on igrao sa Borom.

Ko je taj Zvezdan? Ne razumem. Ne znam kako bih se ponašao da on najuri na mene. Ja sam smederevski mangup, on je beogradski. Ne razumem što ga se plaše. Zar bi njemu bilo lepo da je njegova ćerka Anđela i da joj se ovo dešava. Njegov sin je degenerik jer je bio u zatvoru, moje nije. Drago mi je što je bio velikan, ali nije dete vaspitao, ovako se dete ne vaspitava. Ja u životu ovo nisam video.“ – rekao je Zoran.

PREPORUKA:   Filip Car najstrašnije izvređao starletu Maju Marinković i njenu familiju, starletin otac zapretio da će mu viljuškom iskopati oči!

Izvor: svetplus.com/pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!