.

Prevarena supruga Zvezdana Slavnića ponizila Zvezdana Slavnića i oca Moku brutalnom istinom o njima!

ANA SLAVNIĆ RAZOTKRILA ZVEZDANA DO SRŽI Detalji o njemu ostavljaju bez teksta, obrušila se na Moku, a onda progovorila i o DECI!

Ana se ne zaustavlja, urnisala Zvezdana, ponovo potkačila Moku.
ANA SLAVNIĆ RAZOTKRILA ZVEZDANA DO SRŽI Detalji o njemu ostavljaju bez teksta, obrušila se na Moku, a onda progovorila i o DECI!

Foto: Alo/Printscreen

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana, prvi put javno govorila je o iskustvu koje je preživela od strane kako sama kaže, najboljeg prijatelja, supruga i nekoga kome je bila verna 15 godina.

Za televiziju Pink i emisiju ‘Premijera’, progovorila je o svojim emocijama, ljubavi i boli koju je doživela od Slavnića ali i svemu što je čeka nakon javne prevare.

Printscreen

Ana je dala svoj stav o svemu što je Zvezdan uradio u Beloj kući i njegovoj vezi sa Anđelom ali i flertovanju sa Aleksandrom Nikolić.

– Ni u jednu nije zaljubljen. On je zaljubljen samo u sebe i u svoj ego. Tu nema ničega. Kako bi on rekao, to je trenutno i samo mu se ‘desilo’ – rekla je Ana.

PREPORUKA:   Osuđivani kriminalac ponovo krade, sada je ukrao MLEKO ZA BEBE!

Bivša žena Zvezdana Slavnića, priznala je i da li bi se ikada pomirila sa njim ukoliko bi on dao sve od sebe da je vrati nakon javne prevare.

– Zaboravi na pitanje. Nikada! Da li ženi kao što sam ja treba muškarac kao što je Zvezdan? Ne žalim za svojih 15 godina, ali moj odgovor je jasan i glasan. Pogodilo me je i kao majku i kao ženu, kao prijatelja, brata, na svaki način me je pogodilo. Prevaru možda i mogu da oprostim ali izdaju ne – navela je Ana.

Printscreen

Ana nije želela da priča o deci, ali je istakla da će ih od svega ovoga zaštiti.

– Deca me sada ništa ne pitaju, samo su uz mene i to je najvažnije. Pričaćemo kada sve prođe. Čovek koga ja sada gledam je neko drugi. Ne želim da pričam o deci – kratko je izjavila Ana.

Takođe, Ana je prokomentarisala njihovu zajednicu za koju se potencira da nije bračna, ali i ponovo potkačila sada već bivšeg svekra, Moku Slavnića.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i Sandra Afrika uhvaćeni zajedno!

– Meni taj papir kako on kaže nije bitan., Jedina razlika u braku i vanbračnoj zhajednici je samo pravna forma. Sve što on kaže neka stoji iza svojih reči, kao što i ja stojim iza svojih. Njegov otac je istakao da on mene nije prevario, u redu je, svaki roditelj treba da stane uz svoje dete i ja sam majka i roditelj. Ja sam majka koja bi sve uradila za svoju decu, volim ih bezuslovno, što po Frojdu, majčinska ljubav jedino i jeste bezuslovna, a ne očeva, tako da… – rekla je Ana.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 zadruga 6 seks Zadruga 6 tuča zadruga 6 vesti miki đuzadruga 6 zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 novi vođa najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Ana Slavnić Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!