.

Sandra Rešić skroz ponizila i urnisala nemoralnu Anđelu Đuričić a završnicu imala sa Aleksandrom Nikolić!

SANDRA REŠIĆ URNISALA ANĐELU, A ONDA DOKRAJČILA ALEKSANDRU NIKOLIĆ „Car i Zvezdan, to su njeni tipovi, doživotno je takva“

O Aleksndri Nikolić i njenom flertovanju posle Filipa Cara sa Zvezdanom, Sandra ipak nije iznenađena.

SANDRA REŠIĆ URNISALA ANĐELU, A ONDA DOKRAJČILA ALEKSANDRU NIKOLIĆ "Car i Zvezdan, to su njeni tipovi, doživotno je takva"

Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, u poslednje vreme radi punom parom i puni klubove i lokale širom Balkana, a za svaki nejn nastup, traži se karta više.

Iako bije bitku sa slobodnim vremenom, uspeva da s vremena na vreme isprati dešavanja koja nesumnjivo tresu region i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Youtube/Printscreen

Intimni odnosi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić komentarisali su mnogi, a njegov raskid i flertovanje sa Aleksandrom Nikolić, na0pravili su još veći haos. Nakon njenog emotivnog sloma zbog toga, Anđela se ipak pomirila sa Slavnićem što je gotovo ceo Balkan podigao na noge.

Sandra Rešić nije štedela reči kada je ova goruća tema u pitanju.

– Ispratila sam dešavanje. Prvo mi je bi žao u toku dana, rekoh je*i ga, zaljubila se, vidim ozbiljan nervni slom… A rekla sam nedavno, da će Aleks i Zveki za dve nedelje maskimum da naprave haos, a obično sam u dan ili dva tačna. Glupača glupa, kaže ti u lice neko, da hoće drugu ribu već 20 dana, a mi to još i gledamo… – izjavila je pevačica, pa dodala:

PREPORUKA:   U Zadrugu 6 ulazi Dejan Dragojević samo ako mu ponude mnogo novca

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Prisustvovala sam svemu, ali su se ti ljudi, na kraju svih bolesnih krajeva, voleli, da li ispravno po nama – nebitno, ali su se voleli. Svako ko je napravio bilo kakav skandal, ako ništa, makar je bila ako ništa drugo ‘naizgled’ ljubav… A ovo? Zvanično te čovek neće, predomisli se, jer se Aleks femkala… Užas i bljak, razočarana sam u Anđelu maksimalno! Gospodina ne želim da komentarišem jer znam i gledam već 20 dana kako gleda u Aleksandru i kako mu je maltene „muka“ kad provede sa Anđelom 2 minuta. Budi muško ostavi je, ako ona ne zna za bolje – govorila je Sandra.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

O Aleksandri Nikolić i njenom flertovanju posle Filipa Cara sa Zvezdanom, Sandra ipak nije iznenađena.

šta čudno, uopšte me nije iznenadila. Car i Zvezdan, to su njeni tipovi. Znam šta misli svake sekunde, Čak sam mogla da ispišem unapred ponašanje od starta jer je poznajem 2 godine kako diše. Aleks ko Aleks – doživotno takva. Njen je tip, ali definitvna zamena za Cara, jer je po prvi put svesna šta mu je sve ispričala ispod pokrivača, a zna da Car neće preći preko nekih stvari… – izjavila je Sandra.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!