.

Pretnje za Filipa Cara ako uđe u Zadrugu 7!

CARU SE NE PIŠE DOBRO Imaće problema ako uđe u „Zadrugu 7“, oglasio se Taki i rekao sve

Radomir Taki Marinković, otac kontroverzne rijaliti učesnice Maje Marinković, dobio je ponudu da uđe u predstojeću sezonu „“Zadruge“, pa postoji mogućnost da će se pred kamerama naći oči u oči sa Filipom Carem, ćerkinim bivšim partnerom.
CARU SE NE PIŠE DOBRO Imaće problema ako uđe u "Zadrugu 7", oglasio se Taki i rekao sve

Alo

Maja i Car su imali žustre svađe zbog kojih Taki o Filipu nema lepo mišljenje. Postoji šansa da se Car vrati u Beograd pred kamere Pinkovog rijalitija, a tu bi mogao da se sretne sa ocem Marinkovićeve, koji je otkrio da bi u „Zadrugu 7“ ušao isključivo sam, jer nikada ne bi mogao da gleda šta ona radi na samo nekoliko metara:

PREPORUKA:   Milena Kačavenda će napraviti haos od samog početka "Zadruge 7 - Elita", napravila CRNU LISTU!

– Bio sam na par dana u Budvi. Nije baš za javnost, ali sa jednom plavušom sam bio par dana. Videćemo da li ulazim u „Zadrugu 7“, dobio sam ponudu. Dosta je bila Maja, pet godina, sada je vreme da tata uđe – rekao je Taki za Blic.

PREPORUKA:   Starlete, frizer, sportista, bilder, pravnik, političar, svi na zdravstvenim pregledima za ulazak u Zadrugu 7

Filip Car

Foto: ATA Images

On se zatim osvrnuo na nesuđenog zeta, Filipa Cara, o kom ima najgore moguće mišljenje:

– Sve najgore mislim o Filipu Caru. Ne sme da se pojavi u Beogradu, to je miš koji se plaši gmrljavine. Nebitan totalno lik. Sve najgore imam da kažem o njemu – zaključuje Radomir Marinković Taki.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!