.

Radomir Taki Marinković razotkrio Filip cara, ćerku starletu Maju Marinković će ponovo voditi na lečenje!

MAJIN OTAC RASKRINKAO FILIPA I IZNEO STRAVIČNE DETALJE O NJEMU Dotakao se i ćerkinog lečenja, a evo šta su mu rekli stanovnici Crkvenice!

Taki je otkrio da li će ćerku Maju voditi na lečenje kod Karamujića.
MAJIN OTAC RASKRINKAO FILIPA I IZNEO STRAVIČNE DETALJE O NJEMU Dotakao se i ćerkinog lečenja, a evo šta su mu rekli stanovnici Crkvenice!

Alo

Taki Marinković otkrio je u razgovoru za Pink.rs pikantne informacije koje je, kako kaže, direktno iz Crikvenice dobio o Filipu Caru, koji je ponovo sa njegovom ćerkom Majom Marinković u „Zadruzi“.

Taki javno apeluje na sve koji mogu da mu pomognu da razdvoje Maju i Cara, a nakon što se oglasio Mehmedalija Karamujić iz sela Maoča kod Brčkog, usledio je odgovor Majinog oca.

Printscreen

– Oni su trenutno u „Zadruzi“, pa ne mogu da je vodim tamo. Pravo da vam kažem, ja sam veliki vernik, ne verujem baš u te stvari, ali dajem veliku novčanu nagradu onome ko uspe da odvoji Maju od Cara – ponovio je Taki, koji kaže da Maju čekaju lepe stvari po izlasku iz rijalitija.

PREPORUKA:   Učesnici Zadruge ogovaraju muvanje Mikice i Milice Veselinović, oglasio se glava porodice Miloš Bojanić

– Njena rijaliti mama Jelena Golubović je bila skoro u Rusiji, našla joj je nekog bogatog Rusa koji je poludeo za Majom Marinković. Čak joj je za 8. mart poslao neki bogati buket cveća, ja sam to objavio. On je čeka napolju. Ako ode u Moskvu… Ja ne biram za koga će da se uda, samo nek mi je dete srećno i nasmejano.

Printscreen

Taki je takođe ispričao da je pre nekoliko dana u noćnom izlasku u Beogradu upoznao šestoro mladih iz Crikvenice, rodnog mesta Filipa Cara. Kako je rekao, oni su mu oduševljeno prišli, sa njim se fotografisali, a potom mu iz prve ruke otkrili sve što o Caru znaju.

– Svašta su mi ispričali za Cara, da mu je pola kuće u Crikvenici pod hipotekom, da mu majka radi na brodu nekom, da su mu mama i tata razdvojeni, sestra mu radi u sudu… Kada ga je zbog prijave bivše vodila policija u Zagreb, tri puta je padao u nesvest koliko se tresao i plašio. On je jedna obična kukavica, dobio sam te informacije iz prve ruke – kaže Taki, a na pitanje postoji li šansa da sa Carem zakopa ratne sekire kaže:

PREPORUKA:   Kristijan Golubović opleo po Anđeli i Zvezdanu, govorio o prevari nasilnika Slavnića sa starletom Majom Marinković!

– Nikada. Poželeo je smrt meni, mom ocu i psu, to bi bilo van pameti. To što je rekao je monstruozno.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 uzivo zadruga 6 svadba zadruga 6 najnovije zadruga 6 rijaliti zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Radomir Taki Marinković Maja Marinković Filip Car
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!