.

Prevarena supruga Ana Ćurčić RAZORILA I PONIZILA GUTAČICU ljubavnicu Anđelu Đuričić, posramljena plakala i pobegla iz emisije, Zvezdan se pravdao!

„IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI!“ Ana Čurčić RAZORILA Zvezdana i Anđelu pred svima, ljubavnica se gušila u suzama, Slavnić se pravdao!

Ana izrešetala Zvezdana, pa Anđelu uporedila sa kobilom.
"IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI!" Ana Čurčić RAZORILA Zvezdana i Anđelu pred svima, ljubavnica se gušila u suzama, Slavnić se pravdao!

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije „Pretres nedelje“ došlo je do sukoba između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić jer je ona saznala da je on imao intimne odnose u izolaciji sa Anđelom Đuričić, dok je ona boravila u Beloj kući.

– Ana, ti nećeš dozvoliti da se Anđela bori za Zvezdana? – upitala je Ivana.

– Ne, to me dotiče – rekla je Ana.

– Razumem da Anđela sve ovo ozbiljno shvata, ali je potrebno da naše razgovore raščivijamo, kako bi sve ovo rešili. Ako je sve ovo što oseća prema meni jako, tako će biti i za pet meseci. Nisam dobar nikome. Na tankom sam ledu. Trudim se da budem što pribraniji, jer mi par puta nije bilo najbolje – kazao je Zvezdan.

PREPORUKA:   Kontroverzni biznismen Aca Bulić ispričao kako je izgubio bebu sa Anom Ćurčić, bolnica je bila opkoljena! (SNIMAK)

– Imali ste se*s sinoć – rekla je Ivana.

Printscreen

– Da, jesmo. Ana je mene oduvala, ja sam otišao kod Anđele. Ja sam joj rekao da nije lepo da se držimo za ruke na par metara od Ane – rekao je Zvezdan.

– Ti si zapravo iz revolta imao se*s sa Anđelom? – upitala je Ivana.

– Ne – rekao je Zvezdan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Ja sam razumela da si ga imao iz inata. Imao si se*s sa gutalicom, dok sam ja bila u kući. Postoji li trunka empatije s tvoje strane? Kod kuće sam gledala kako kao kobilica leži, a ti joj objašnjavaš kako i šta. Kako si se osećao sad dok ste imali odnos, nakon što si me ugledao? Rekao si da si loše, a imao si odnos sa njom – rekla je Ana.

PREPORUKA:   NEMORALNA Anđela Đuričić u rijalitiju svakodnevno snima po*no filmove!

– Rekla si mi da te boli ku*ac za mene i da idem kod svoje devojke, što sam ja uradio – rekao je Zvezdan.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 rijaliti najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 najnovije vesti dana Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!