.

Prvi poljubac Anite preljubnive i Anđela

PAO PRVI POLJUBAC UDATE ANITE I ANĐELA?! Pokušali da se sakriju u šteku, kamera ih sve SNIMILA! Matora ovo neće moći PODNETI

PAO PRVI POLJUBAC UDATE ANITE I ANĐELA?! Pokušali da se sakriju u šteku, kamera ih sve SNIMILA! Matora ovo neće moći PODNETI

Foto: Printscreen

Anita Stanojlović ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače od ranije ljutog neprijatelja svoje bivše partnerke Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, pa se trudi da svaki mogući trenutak provodi u njegovj blizini.

PREPORUKA:   Nova VRELA AKCIJA Anite i Anđel, sakrili se ispod pokrivača pa vodili ljubav!

Dok su oni stajali kod hotela „Zadruga“ i čekali da pokupe hranu koja im je kupljena, bili su jako prisni, a u jednom trenutku izgleda da je došlo i do poljupca.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović
foto: Printscreen

Anđelo je stajao ispred rol vrata i pogledom pratio Anitu, a ona mu se u jednom trenutku približila skroz do lica, nakon lega su oboje počeli da se smeju. Izgleda da su ovaj trenutak želeli da sakriju od kamera, jer je dobro poznato već sezonama da se takmičari kriju od hotela kad požele da pobegnu od kamera, ali im to ne polazi za rukom, pa je tako i ovaj nalet strasti zabeležen.

PREPORUKA:   Anitina majka Angelina udara na Matoru i Anđela!

– Šta je? Što gledaš, a ne govoriš? – upitala je Anita.

– Znaš ti šta ja mislim dok te gledam – istakao je Anđelo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!