.

Šešelj ulazi u Zadrugu da se obračuna sa starletama za ogroman novac!

SPREMTE SE SPREMTE, STARLETE: Šešelj ulazi u „Zadrugu“ i to za ovu sumu!

Pravi šou u rijalitiju “Zadruga” gledaćemo tek od subote, jer će tada u luksuzni gradić u Šimanovcima ući najkontroverzniji političar na ovim prostorima, šef radikala Vojislav Šešelj!

šešelj zadruga

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Kako i sam priznaje nikakav problem mu neće biti da zarad novca koji će na kraju zaraditi neko vreme deli životni prostor sa Macom Diskrecijom, Anđelom Vešticom i ostalim starletama, i drugim poznatim i nepoznatim likovima.

Šešelj je najpre razjasnio zašto se prethodnih dana spekulisalo da će ući u “Parove” i kako se na kraju odličio za konkurentsku “Zadrugu”.

– Prvo sam dobio ponudu da uđem u “Parove”. Tražio sam milion evra, a onda se pojavio Željko Mitrović koji nudi milion i po evra. A moj uslov je da mi se plati unapred i u gotovini i da u rijalitiju ne ostajem duže od mesec dana – kaže nam na početku razgovora Šešelj. Ne očekuje, navodi, da će mu se zbog odluke da se opredeli za “Zadrugu” naljutiti glavni i odgovri urednik televizije Hepi Milomir Marić.

PREPORUKA:   Ponovo nova vrela akcija starlete Maje Marinković i Stanislava Krofka

– Ne znam da li će se Marić naljutiti, ali tu nema ljutnje, sve je to čista komercijala, komercijalni program – kaže on.

 A kada smo to razrešili, onda smo mogli da prodiskutujemo i o učesnicima “Zadruge” i samom rijalituju.

 – Nijednog učesnika “Zadruge” ne znam. Slabo sam pratio taj rijaliti do sada, malo sam prebacivao samo. Ali sam došao do zaključka da mi se od svih učesnika najviše sviđa ono majmunče. Neodoljivo mi liči na Aleksandra Martinovića, kao da ga je on lično pravio. To mi je omiljeni takmičar – navodi Šešelj.

Na pitanje da li će mu smetati to što će životni prostor, pa i sobu u kojoj spava, deliti sa Macom Diskrecijom i drugim straletama koje su prethodnih dana stigle i da se tuku, svađaju, ali i imaju seks pred kamerama, Šešelj odgovara:

 – A zašto bi to meni smetalo. To su sve likovi iz našeg naroda, to su likovi koje susrećemo svaki dan gde god da pogledamo oko sebe – rekao je Šešelj i podsetio nas da je on snalažljiv čovek koji je bio i po zatvorima, ali koji je kako je dodao, iz svake situacije i sukoba uvek izlazio kao pobednik.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić ŠA u punoj sobi udario Mionu, ona skočila na njega!

Svraćao i na “Farmu”

Tokom trajanja rijalitija “Farma“ farmere je na imanju u Lisoviću iznenadio ulazak Vojislava Šešelja, koji je tada tamo ušao kao poseban gost. Iako su se svi obradovali gostu, prvi je u zagrljaj Šešelju poleteo Kristijan Golubović koji se i izljubio sa njim. Zagrljajem ga je pozdravila i Zorica Marković, dok se sa ostalima rukovao.

– Ovo je nešto najbolje što su mogli da nam pošalju, kao specijalnog gosta – bila je uzbuđena Stanija. Lider radikala na imanju je ostao nekoliko sati i sa učesnicima ćaskao je i o politici.

Zaradu delim na tri dela

Lider radikla već je isplanirao kako će potrošiti milion i po evra koje će zaraditi učešćem u “Zadruzi“.

– Ako bih zaradio milion i po jednu trećunu bih dao za porodicu, jednu trećinu za Srpsku radiklanu stranku i jednu trećinu u dobrotvorne svrhe – navodi Šešelj.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!