.

Svađa pa napad Filipa Cara i Čorbe, obezbeđenje jedva sprečilo tuču razjarenih muškaraca punih snage!

NOVI SKANDAL! Brutalne uvrede i pretnje Čorbe i Cara, Janković mu spomenuo bitnu osobu u životu, Filip nasrnuo na zadrugara, obezbeđenje reagovalo momentalno!

Čorba mu je i dalje pominjao Bruna, zbog čega je Filip negodovao, a potom je usledio novi povod za raspravu

NOVI SKANDAL! Brutalne uvrede i pretnje Čorbe i Cara, Janković mu spomenuo bitnu osobu u životu, Filip nasrnuo na zadrugara, obezbeđenje reagovalo momentalno!

Printscreen

Filip Car obećao je Milanu Jankoviću Čorbi pre nekoliko dana da će se s njim fizički obračunati po izlasku iz rijalitija, a danas je ponovio svoje pretnje.

Njih dvojica su ponovo ušli u konflikt po završetku žurke povodom rođendana Željka Mitrovića, te se Car pred Čorbom obratio Kristijanu Goluboviću.

Donosiš 4 para rukavica da isprebijam Čorbu kao svinju – započeo je Filip, kom Čorba nije ostao dužan.

Printscreen

On mi puši k*rac, a moje j*je mu služi kao dezert! Car, p*čka iz Crikvenice! Tvoj drug Bruno mi p*ši k*rac, a ti mi jedeš j*je – provocirao je Čorba, kog je Car zamolio da ne pominje Bruna, njegovog najboljeg prijatelja, što je Čorba isprva usvojio, a zatim ubrzo i pogazio reč.

PREPORUKA:   Zadruga 5 najava: Još imena džabalebaroša koji ulaze u Zadrugu 5

Čorba mu je i dalje pominjao Bruna, zbog čega je Filip negodovao, a potom je usledio novi povod za raspravu. Naime, Car je hteo da objasni koliko mu znače prijatelji, te je svoj i Brunov odnos uporedio sa onim koji Čorba ima sa Kristijanom i Mišelom.

Može da ga p*še i Mišel i Kristijan – odbrusio je Čorba, a kada je Mišel to čuo, odmah se usprotivio.

PREPORUKA:   Anabela Atijas ponovo bankrotirala!

Printscreen

Ne znam za Kristijana, ali evo ti meni možeš da p*šiš k*rac! Nemojte da me pominjete! Ja sam nebitan, ali nemoj nikome da p*šim, ni da mi p*ši – dodao je Mišel.

Filip Car i Čorba nastavili su sa međusobnim provokacijama, a situacija je sve vreme bila na ivici okršaja, zbog čega je obezbeđenje moralo da ih razdvoji, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!