.

Ubica i nasilnik Zvezdan Slavnić posle povređivanja devojkeAnđele predkamerama KAŽNJEN sa MILION DINARA!

OSTAO BEZ MILIONA Nakon što je udario Anđelu, Slavnića produkcija kaznila

Neće mu biti dobro kada mu saopšte
OSTAO BEZ MILIONA Nakon što je udario Anđelu, Slavnića produkcija kaznila

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugar Zvezdan Slavnić danas je imao žestoki okršaj sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić.

Sukob je počeo u pabu „Prijatelji“, sa Miljanom Vračevićem, kada je on izneo ne tako lepo mišljenje o Zvezdanovoj partnerki.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela je zahtevala da joj se objasne neke stvari koje, po njenom mišljenju, ne zaslužuje. Protivila se tome što su je mnogi zadrugari naveli za najnemoralniju devojku u kući.

PREPORUKA:   Ivan Marinković podelio novac Miljani Popović i rekao joj da je najodvratnija osoba u rijalitiju, PREKINUTA EMISIJA UŽIVO!

Đuričićeva je skočila kao oparena, jer je Miljan vređao, a nakon toga u raspravu se uključio i Zvezdan koji je pokušao da smiri obe strane, ali nije uspeo.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan je zatim ušao u sukob sa Anđelom, i ponovno zgrozio javnost svojim postupkom, kada je povredio svoju partnerku. Gađao je jastukom i pogodio u glavu.

Produkcija televizije Pink i Veliki šef odmah su reagovali i Zvezdana Slavnića kaznili mesečnim honorarom, što iznosi oko MILION DINARA, kako piše „Arena max“.

Vest se brzo proširila i po oficijalnoj grupi „Zadruga – Pink.rs“ gde većina podržava odluku produkcije!

PREPORUKA:   Majka malog deteta Anita Stanojlović i Jovana Matora cele noći bile intimne ispod pokrivača, imale vrelu akciju!
Tagovi
Zvezdan Slavnić Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!