.

UŽIVO JEZIVE SCENE: Zvezdan Slavnić lupao glavu Anđele Đuričić o vrata, TV Pink hitno zamaglila sliku da se ne vidi šta radi nasilnik! (SNIMAK)

VANREDNO STANJE U ZADRUZI, PINK ZAMAGLIO PROGRAM: Zvezdan zverski davio Anđelu, svirepo joj udario glavom o vrata! JEZIVO! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić u naletu agresije uhvatio je Anđelu Đuričić za vrat i krenuo da je davi.

VANREDNO STANJE U ZADRUZI, PINK ZAMAGLIO PROGRAM: Zvezdan zverski davio Anđelu, svirepo joj udario glavom o vrata! JEZIVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

U toku podela budžeta ovonedeljnog vođe Anite Stanojlović, došlo je do žestokog sukoba između Zvezdana Slavnića i Miljana Vračevića, koji su ušli u raspravu zbog uvreda Anđele Đuričić, međutim, poznat po svom kratkom fitilju, bivši robijaš je u naletu besa uhvatio svoju ljubavnicu za vrat i tako ponovo pokazao svoje siledžijstvo.

Naime, u toku rasprave sa Vračevićem, Slavnić je pokušao da ućutka Crnogorku. S obzirom na to da ona nije uradila ono što je on očekivao, on je Anđelu gurnuo, a potom krenuo da je davi.

Zadrugari su pokušali da ih razdvoje, a Lepi Mića je imao poteškoća sa otvaranjem vrata kako bi izveo Anđelu van Bele kuće, što je navelo Zvezdana da agresivno udara u vrata, te je tako obezbeđenje bilo sprečeno da uđe.

Tagovi
zadruga 6 Zadruga zadruga najnovije zadruga vesti Zadruga 6 najnovije vesti Učesnici Zadruge 6 zadruga 6 učesnici Rijaliti Zadruga zadruga rijaliti Zadruga rijaliti vesti Zvezdan Slavnić zvezdan slavnić vesti zvezdan slavnić novo zvezdan slavnić najnovije vesti Zvezdan Slavnić Zadruga Zvezdan Slavnić zadruga 6 zvezdan i andjela zvezdan i anđela Zvezdan i Anđela najnovije vesti zvezdan i anđela svađa Zvezdan i Anđela zadruga Zvezdan i Anđela zadruga 6 zvezdan i anđela tuča zvezdan davi anđelu anđela đuričić anđela đuričić vesti anđela đuričić novo anđela đuričić najnovije vesti Anđela Đuričić Zadruga anđela đuričić zadruga 6
PREPORUKA:   Ana Ćurčić dobila je napad histerije, ogroman strah šta će joj Zvezdan uraditi po završetku Zadruge!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!