.

ZADRUGA 4 TAKMIČARI: Ovih 6 takmičara i parova ulazi u Zadrugu 4 (FOTO i VIDEO)

Novih 6 takmičara i jedan svima poznati ulaze u „Zadrugu 4“, a ovo su njihove priče! (FOTO/VIDEO)

Novih 6 takmičara „Zadruge 4“ i jedan stari
Zadruga 4, zgrada Pink

Monika Horvat
Paula Hublin Fran Pujas
Fran Pujas
Paula Hublin
Jovana Ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević
Stefan Šebez
Stefan Šebez
Nenad Lazić Neca
Miki Đuričić

Bliži se početak spektakularne četvrte sezone „Zadruge 4“. U rijaliti će ući neke već dobro poznate ličnosti, a ekipa portala Alo.rs je imala priliku da porazgovara sa budućim takmičarima koji nisu toliko poznati javnosti.

Miroslav Miki Đuričić, prilikom dolaska u zgradu TV „Pinka“ je prekršio zakon (detaljnije OVDE). Pred ulazak proćaskao je sa novinarskim ekipama, a kako je rekao – sutra treba da postane tata, pošto je njegovoj izabranici tada termin za porođaj.

Miki Đuričić

Foto: E-stock

– Spremam se da postanem otac. Sutra, daće Bog! Devojčica je – rekao je radosni Miki, koji od 6. septembra ulazi u „Zadrugu“.

PREPORUKA:   Filip Car objavio sliku iz doma u kom će živeti sa bebom i Aleksandrom Nikolić

Jovana Ljubisavljević se bavi modelingom, svršeni je ekonomista, a u rijaliti je odlučila da oproba sebe zbog avanturističkog duha. Šarmantna dana nema problem da bude prijatelj sa starletama u popularnom TV formatu.

Kako se predstavila pred našim kamerama, pogledajte u snimku ispod:

Stefan Šebez, poznat je javnosti kao prijatelj Jovane Tomić Matore i Nenada Marinkovića Gastoza, a pratioci rijalitija željno su iščekivali njegov ulazak u luksuzno zdanje u Šimanovcima. Novi takmičar zna sve o susretu Lune Đogani i Gastoza u njegovom stanu, a tvrdi da je bio u emotivnim relacijama sa nekoliko rijaliti-učesnica i napominje da će u javnosti izneti sve:

U novu sezonu „Zadruge“ ulazi par iz Hrvatske Paula Hublin i Fran Pujas. Šarmantna Zagrebčanka priznaje da ulazi u rijaliti iz zabave i kako bi testirala sebe, dok njen izabranik pristaje na takmičenje zbog nje.

Sreću pred milionskim auditorijumom okušaće poznati tiktoker Nenad Lazić Neca.

Luksuzno zdanje u Šimanovcima će nastaniti atraktivna Hrvatica Monika Horvat, a pripadnici sedme sile su za ovu damu odmah konstatovali da liči na pobednicu „Zadruge 3“, Ivu Grgurić. Buduća takmičarka rijalitija se bavi stomatologijom, poznaje tri strana jezika a finansijske prohteve joj ispunjava, kako priznaje, otac.

Ko će biti nove zvezde nove sezone popularnog rijalitija, ostaje da vidimo i koliko će ostati dosledni svojim principima pred milionskim auditorijumom!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!