.

ZADRUGA 4 UČESNICI: Novi učesnici rijalitija Zadruga 4, predstavljeno prvih 5 takmičara (FOTO i VIDEO)

Pogledajte ko su prvih 5 novih učesnika „Zadruge 4“ i koji cilj žele da ostvare u rijalitiju! O dobro poznatim licima znamo sve, a ovo su nove priče i novi ljudi!

Zadruga 4

Bliži se početak spektakularne četvrte sezone „Zadruge 4„. U rijaliti će ući neke već dobro poznate ličnosti, a ekipa portala Alo.rs je imala priliku da porazgovara sa budućim takmičarima koji nisu toliko poznati javnosti.

Na snimanje profila na TV „Pink“ prva je stigla Elena Stojičić koja se bavi tetoviranjem, ali ima bogatu istoriju edukacije. Iza sebe ima završenu nižu muzičku školu, kao i fakultet za dizajn. Ova mlada dama ulazi na luksuzno imanje u Šimanovcima sigurna da neće izneveriti svoje principe i stavove.

PREPORUKA:   Anđela Šparavalo gostovala u emisiji Radio Amnezija, ne može protiv emocija!

„Zadruga 4“ ugostiće i emotivni par Anju Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta. Sedma sila se odmah zapitala koliko je jaka njihova ljubav i da li će izdržati pritisak koji rijaliti sa sobom nosi. Jovan je pristao da uđe u popularni TV format na nagovor svoje lepše polovine.

Cvele je sa svojom devojkom posetio redakciju „Alo“, a uskoro o tome čitaćete na našem portalu.

Karijeru rijaliti-zavodnika sigurno će kreirati bivši model Mladen Rajković, koji obećava da od njega ne možemo očekivati agresivne scene.

Vlasnik poznatih prestoničkih klubova upisao se na listu novih učesnika četvrte sezone rijalitija „Zadruga“. Alen Hadrović takmičenje u poznatom TV formatu iskoristiće kako bi unapredio svoj ugostiteljski biznis, a kako je poznat kao neko ko je slab na pevačice, morali smo da ispitamo njegov „apetit“ usmeren prema pripadnicama lepšeg pola.

Ko će biti nove zvezde nove sezone popularnog rijalitija, ostaje da vidimo i koliko će ostati dosledni svojim principima pred milionskim auditorijumom!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!