.

Žena repera preljubnika Nenada Ša ponovo otputovala kod Vladimira Tomovića u Crnu Goru, a on je odveo na sveto mesto, slikali se zagrljeni!

IVANA OPET KOD TOMOVIĆA U CRNOJ GORI Ša će pobesneti! Evo gde je Vladimir sad odveo reperovu bivšu ženu – ZAGRLJENI I SREĆNI

Foto: screenshot

O zbližavanju Ivane Aleksić, bivše supruge repera i učesnika „Zadruge“ Nenada Aleksića Ša, i nekadašnjeg takmičara pomenutog rijalitija Vladimira Tomovića ne prestaje da se priča, a sad su ponovo dospeli u žižu interesovanja javnosti.
Ivana Aleksić, Vladimir Tomović Foto: screenshotIvana Aleksić, Vladimir Tomović

Naime, Vladimir je na društvenim mrežama pokazao njihovu novu fotografiju iz Crne Gore, što je pokrenulo lavinu komentara.

Tomović ju je ovog puta odveo na Ostrog, a pozirali su zagrljeni.
Tomovićeva objava Foto: screenshotTomovićeva objava

Iako su se odavno razveli, Ša je koliko prošlog meseca opleo po Ivani.

– Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam – rekao je Ša tad za „Srbiju Danas“.

PREPORUKA:   Diskvalifikovana učesnica Zadruge Tara Simov proziva bivšu drugaricu jer joj uzima bivšeg dečka prepera preljubnika ŠA! (FOTOGRAFIJA)

Tomović je pre dva meseca podelio njihovu nikada viđenu fotografiju na kojoj su zagrljeni i gde ga Ivana zaljubljeno gleda.

– Zamisli šta mi reče prijatelj… Želim da me žena gleda kao što Ivana gleda tebe – napisao je tad Vlada i tagovao Aleksićku, a ona je odmah podelila istu fogotafiju na svoj stori i dodala srce, te su mnogi pomislili da su na ovaj način ozvaničili svoju vezu.
Tomovićeva prošlogodišnja objava Foto: screenshotTomovićeva prošlogodišnja objava

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!