.

Zerina Hećo otišla u Sarajevo i razbolela se od batina, zakovana je za krevet!

NIKAD LOŠIJE ZDRAVSTVENO STANJE Zerina se vratila u Sarajevo i završila na infuziji! Bivša zadrugarka prikovana za krevet od bolesti

Zerina

Foto: Printscreen/YouTube

Zerina Hećo, pevačica i bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, danima unazad u središtu je skandala, nakon što je svog doskorašnjeg partnera, pevača Dada Glišića javno optužila da ju je godinu i po dana, koliko su bili zajedno, fizički i psihički zlostavljao.

PREPORUKA:   Marko Đedović - Diskvalifikacija! (SNIMAK)

Zerina, koja je bila vidno loše, u gostovanju u jednoj emisiji je priznala da zdravstveno nije dobro, te da će se povući iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila svim potrebnim analizama, a zatim izlečenju, te je ubrzo nakon gostovanja spakovala kofere i otišla kod majke i ćerke u rodno Sarajevo.

Zerina

Foto: Printscreen/YouTube

„Posle te emisije došla je u Sarajevo, nema više šta da traži u Beogradu. Jako joj je loše, nije dobro sa zdravljem… Odmah po dolasku odradila je tumor-markere i sve neophodne analize, a potom se zatvorila u kuću. Slabo jede, iz kreveta gotovo da ne izlazi i priključena je na infuziju, svi se nadamo da će se brzo oporaviti i biti bolje zdravstveno. Toliko joj je loše da čak juče ocu nije otišla na groblje, na godišnjicu smrti“ kaže izvor blizak Zerini.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!