.

Zola muva Maju odmah kada se vratila u Zadrugu, Miljana će ponovo piti bensedine za smirenje!

MILJANA ĆE POBESNETI Čim se Maja vratila u „Zadrugu“ Zola joj se približio, odveo je u dvorište pa SVE PRIZNAO
MAJA I zOLA Foto: youtube

Lazar Čolić Zola ranije nije krio simpatije prema Maji Marinković, a od kad se vratila u rijaliti deluje da su se ponovo zbližili.

Foto: youtube

Na društvenim mrežama već se šuška kako su varnice među njima i više nego očigledne, posebno otkako je Zola Maji otvoreno priznao šta misli o njoj., o čemu Miljana još uvek ne zna ništa.

„Zaista nisam mislio ni na jednu temu, nego sam mislio na tebe, kao tvoj lik. Ti si osoba koja je spremna sad ustati i ova dva papira zakači maksimalno, ti si spremna da izgovoriš neku rečenicu, da nastane haos! Imaš veoma visoku inteligenciju u takvim situacijama. Ti ništa ne izgovaraš bez razloga. Ti nekad nemaš milosti“, rekao je Zola.

PREPORUKA:   Marija Kulić potkačila degenerika Ivana Marinkovića koji je ostavio dva deteta, Miljani Kulić dete napravio tek iz trećeg pokušaja!
Miljana i Zola Foto: screenshot
Miljana i Zola

„Biće nam dobro, s vremena na vreme, samo nemoj da se zaljubiš u mene… E sad, Zola, hoću da te pitam, koje je tvoje mišljenje o Bori, posle one nominacije i zanima me ko ti je najdraža ženska osoba, a da nije tvoja bivša devojka Miljana?“ nastavila je razgovor Maja, u jednako direktnom stilu.

PREPORUKA:   Starleta Maja i Bilal oborili rekord u rijaliti se*su! (SNIMAK)

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!