.

Zola muva Maju odmah kada se vratila u Zadrugu, Miljana će ponovo piti bensedine za smirenje!

MILJANA ĆE POBESNETI Čim se Maja vratila u „Zadrugu“ Zola joj se približio, odveo je u dvorište pa SVE PRIZNAO
MAJA I zOLA Foto: youtube

Lazar Čolić Zola ranije nije krio simpatije prema Maji Marinković, a od kad se vratila u rijaliti deluje da su se ponovo zbližili.

Foto: youtube

Na društvenim mrežama već se šuška kako su varnice među njima i više nego očigledne, posebno otkako je Zola Maji otvoreno priznao šta misli o njoj., o čemu Miljana još uvek ne zna ništa.

PREPORUKA:   SVE PRIZNALA: Miljana Kulić konačno OBELODANILA svoju ljubav prema Gavriću! Veza na vidiku? Zola ODLEPIO!

„Zaista nisam mislio ni na jednu temu, nego sam mislio na tebe, kao tvoj lik. Ti si osoba koja je spremna sad ustati i ova dva papira zakači maksimalno, ti si spremna da izgovoriš neku rečenicu, da nastane haos! Imaš veoma visoku inteligenciju u takvim situacijama. Ti ništa ne izgovaraš bez razloga. Ti nekad nemaš milosti“, rekao je Zola.

Miljana i Zola Foto: screenshot
Miljana i Zola

„Biće nam dobro, s vremena na vreme, samo nemoj da se zaljubiš u mene… E sad, Zola, hoću da te pitam, koje je tvoje mišljenje o Bori, posle one nominacije i zanima me ko ti je najdraža ženska osoba, a da nije tvoja bivša devojka Miljana?“ nastavila je razgovor Maja, u jednako direktnom stilu.

PREPORUKA:   POSLE MILJANONOG ABORTUSA NJIHOVOG DETETA, ZOLA NEMA VOLJE ZA ŽIVOTOM: Miljana abortirala, a njegovo stanje u Zadruzi 3 ZABRINULO UČESNIKE

Blic.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes