.

Zvezdan će odgovarati pred sudom za nasilje prema Ani Ćurčić

ANA I ZVEZDAN IDU NA SUD? Slavnić će morati da odgovara pred sudijom zbog torture i fizičkog zlostavljanja

Ana se plaši da će joj nauditi
ANA I ZVEZDAN IDU NA SUD? Slavnić će morati da odgovara pred sudijom zbog torture i fizičkog zlostavljanja

Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić otkrila je nove detalje o vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Slavnićem koji ju je prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić u rijalitiju.

Ogorčena bivša supruga krenula je da iznosi „prljav veš“ koga se Zvezdan i plašio.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Njegove optužbe na moj račun nemaju veze sa životom. Hvala mu što mi pokazuje dokle može da dosegne. Rekao je da me je tukao i prvi momak, a da sam ja folirant i lažov. Sela sam ispred njega i pitala ga to. Ja sam se krstila, ja sam totalni šok doživela na ono što je izrekao. Tvrdim da mi je udario na najslabije tačke, to su moja deca i majka. Jezivo. To ne da su neistine, nego ću ga za to zaista tužiti, onako kako mu dolikuje. Ta deca su ni kriva, ni dužna umešana u ovo, kao ni moj bivši suprug. Uvukao je i svoju bivšu suprugu. Tvrdi da sam varala bivšeg supruga godinu dana, naravno da ne. Ja ću se truditi da izvučem iz njega baš sve. Sve što je išao kroz staklo, nije iz ljubavi prema meni, nego nemoć, da spreči da ja iznesem ovo – pričala je Ana.

PREPORUKA:   Starleta ANđela Đuričić je dobila OTKAZ kao voditeljka, obratila se Ana Ćurčić

Ana je progovorila i o Zvezdanovoj burnoj prošlosti.

– Javno ću da kažem da nikad nisam bila za njegove radnje. On nije nikakav kriminalac i lopov, nema veze sa „Pink panterima“, odradio je dva posla i prokockao taj novac. To nisam mogla da sprečim, verovala sam da će to biti uloženo ili u perionicu ili ne znam šta. On sve što uradi prokocka. Sa njegovim poslovima nisam imala veze – dodala je Ćurčićeva.

Ana je otkrila i da se jako plaši šta će desiti nakon njenog izlaska iz rijalitija.

– Prvo da ti kažem da ja posle mnogo godina imam pravo glasa i govora. Kad sam mu rekla to, on je rekao: „A šta će biti posle toga?“. To je moj najveći strah, da će mi zbog ovoga nauditi posle „Zadruge“. Deca u takvim stvarima tog tipa nasilja nisu bila prisutna, on je uvek bio dobar kad su oni tu. Sad sam se na doku setila kad sam mu u telefonu našla poruku od jedne devojke, bili smo kod njega, njegova mama je bila tu, ja sam jako loše prošla, dobila sam batine jer sam se usudila da pogledam njegov telefon. Toliko me je tu noć maltretirao, da sam pobegla kod njegove mame u sobu. Smislile smo način kako da me izvuče. Okrenula sam svoje dve drugarice, koje su po mene došla tu noć i izvukle me. Uvek sam ja bila kriva, to je njegova vrsta kontrole. Shvatila sam koliko je meni strano kad mi neko uputi lepu reč – ispričala je Ana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!