.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić se bacili na akciju da prave bebu, odabrali ime deteta!

ANĐELA I ZVEZDAN IZABRALI IME ZA BEBU Ona priča da su se pomirili, pa je on pred svima PONIZIO

Vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u rijalitiju „Zadruga 6“ prekinuo je ulazak njegove vanbračne supruge Ane Ćurčić.

Zvezdan, Anđela Foto: Pink / screenshotZvezdan, Anđela

Anđela Đuričić je nedavno nastavila vezu sa Zvezdanom Slavnićem, te je i u večerašnjoj emisiji Ognjena Amidžića navela da je stekla dojam da su u vezi. Međutim, on ju je opet javno ponizio i rekao da su samo u – pregovorima.
Zvezdan, Anđela Foto: Pink / screenshotZvezdan, Anđela

– Ne znam kako da objasnim… Sve je ovo bilo kako treba dok se nije desio neki bum, pa smo tu zakočili, ali eto, vraćamo se na staro – dodao je Slavnić, pa su naveli da bi, ukoliko bi dobili sina, nasledniku dali ime Vuk ili Kristijan.

PREPORUKA:   Posle pola godine od kraja Zadruge ubica Zvezdan Slavnić i dalje nema posao, moli za novac!

Zvezdan je potom naveo da nikada ne bi ušao u rijaliti da je znao šta ga čeka, ali da je ipak rešio da se potrudi da nastavi vezu sa Đuričićevom.

– Ustao sam rekao šta se meni desilo, ušla je Ana, i rešio sam da se malo sklonim… Ja nisam govorio o nama, kao „vezi“ samo sam hteo da se povučem, da joj ne trljam na nos neke stvari. Eto prošlo je 20 dana, video sam da nema mogućnosti da se sa Anom priča. Ja i dalje imam osećanja prema Anđeli, lepo mi je sa njom, i zašto se ne bi nastavilo – rekao je on.

Sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića je 2017. godine, zajedno sa četvoricom „pink pantera“, uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra, ali to nije jedino krivično delo zbog kojeg je bio iza rešetaka.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić javnosti pokazao ćerku Saru

Slavnić se sad prisetio njegovog najgoreg iskustva iz zatvora.

– Misliš na koledžu? Najgore iskustvo. Pamtim da je bilo dugo, znaš šta, ne bi mi verovali, ali kad ti drug sa kojim si bio pet godina tu, svaki dan, izlazi na slobodu, a ti si srećan što odlazi, a tužan si što odlazi od mene, to mi je najčudnije iskustvo. Ne mogu da pomislim da želim da bude tu pored mene, ali to mi je najčudnije, jer ovo drugo nisam ni imao – ispričao je Zvezdan u emisiji.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!