.

Milena Kačavenda se u brazilkama šetala po kući pa se natrti*a na sto i sevnula gola pozadina!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Milena Kačavenda golišava usred belog dana, kamere je snimile otpozadi! (FOTO)

Milena je danas prošetala u jednodelnom kostimu plave boje koji je savršeno istakao njene grudi i zadnjicu, a nosila je takozvane brazilke.

Milena Kačavenda

Foto: Alo/Foto: Ataimages

Milenu Kačavendu svi znaju kao lažnu kumu Ane Ćurčić, a nakon što je ušla u rijaliti šou program „Zadruga 7“, napravila je pravu pometnju.

Naime, Milena Kačavenda poznata je kao žena koja drži do sebe kada je fizički izgled u pitanju, a trenutno boravi u rijalitiju „Zadruga Uživo“ i koristi poslednje tople dane ove godine da se osunča i svojim izdanjem u kupaćem ostavila je sve bez teksta.

PREPORUKA:   Aca Bulić razotkrio Milenu Kačavendu i Anu Ćurčić, sve je rađeno zbog novca!
Kačavenda u golišavom izdanju

Printscreen

Milena je danas prošetala u jednodelnom kostimu plave boje koji je savršeno istakao njene grudi i zadnjicu, a nosila je takozvane brazilke.

Dok se šetala Belom kućom, kamera je sve zabeležila , a mnogim muškarcima nije bilo svejedno dok su gledali Milenu u kupaćem kostimu.

Kačavenda u golišavom izdanju

Printscreen

Podsetimo, Milena Kačavenda, nedavno je otkrila detalje iz svoje biografije, koje nismo znali.

– Ja sam Milena Kačavenda. Nisam uspela da završim fakultet, ali mi je žao jer nisam, jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne podnosim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolerantna. Ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro – rekla je Milena, pa nastavila:

PREPORUKA:   ŠA unakazio Uroša Stanića vrelom kafom, obezbeđenje hitno reagovalo, ali kasno je bilo!

– Govorim pet stranih jezika. Mana mi je jer nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovde da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuvam, tu sam tata-mata – istakla je Milena Kačavenda.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Milena Kačavenda se u brazilkama šetala po kući pa se natrti*a na sto i sevnula gola pozadina!”

  1. […] u „Eliti“, ali i van nje, vodi rat protiv Ane Ćurčić. Njena bivša prijateljica Milena Kačavenda i Marko Đedović iznose sav prljav veš od drugoplasiranoj takmičarki „Zadruge […]

  2. […] Milena Kačavenda i Nenad Macanović Bebica su večeras koristili slobodno vreme za priču u perionici, a u razgovor se kasnije ubacio i Marko Janjušević Janjuš. Pre nego što se Janjuš ubacio u razgovor , Milena se dotakla sukoba sa Davidom Romanom Čuburcem. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!