.

Miljana Kulić je MEDVED U CIRKUSU, NIJE MUZIČAR, odgovor umetnika na nastup Miljane Kulić!

„ONA NIJE MUZIČAR, NEGO MEDVED U CIRKUSU“ Ovako estrada reaguje na nastupe Miljane Kulić: „Ostaje nam samo konopac“

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić, otkad je diskvalifikovana iz „Zadruge“, počela je da drži nastupe u klubovima u regionu.
Miljana Kulić na nastupu u Austriji Foto: miljana_kulic_official / screenshotMiljana Kulić na nastupu u Austriji

S obzirom na to da nije pevačica i da nema velikog muzičkog talenta, Saša Nikolić Šaran i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, prokomentari su činjenicu da Miljana žarko želi da postane njihova koleginica.

Šaran je istakao da je njeno muzičko obrazovanje minimalno, kao i da nije pošteno prema ostalim pevačima da se Kulićeva naziva pevačicom.
Miljana na nastupuMiljana na nastupu

PREPORUKA:   Milena Kačavenda ispričala kako se lečila hipnozom pa postala još luđa!

– Skoro sam video da je u Austriji skoro bila gost Miljana Kulić. Moj komentar na to bio bi… Evo, ne znam – započeo je Šaran za „Kuirir“, pa nastavio:

– Gledao sam kako se valja po bini. Dođe, otpeva šest pesama na plejbek. Miljana Kulić u klubu?! Zamisli, mi smo sad kolege?! Zamisli kad Princ ima ozbiljan bend, uložio je u to, učio je da svira, mučI se godinama, odradi nastup i na kraju najavi za sledeću nedelju Miljanu Kulić. Druže, samo ti ostaje WC i konopac!

Princ se složio sa Šaranom:

– Uzdišem sve vreme, nadam se da me gledaoci ne čuju. Činjenica da ona ili bilo ko poput nje nastupa, ne uliva mnogo nade muzičarima da će stvari ići nabolje. Mislim da treba da nam bude podstrek da grizemo – kaže Princ, a Šaran se nadovezao:

PREPORUKA:   Marko Đedović objavljuje vrelu akciju Miljane Kulić sa 4 muškarca u akciji!

– Ona ne dođe kao muzičar, nego kao medved u cirkusu. Ima i za to mesto, ali to nisu klubovi gde mi sviramo. Ljudi žele da plate kartu da gledaju Miljanu kako se valja po podu. I onda mi posle govore da ne kažem za publiku da je glupa.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Miljana Kulić je MEDVED U CIRKUSU, NIJE MUZIČAR, odgovor umetnika na nastup Miljane Kulić!”

  1. […] učesnica rijalitija „Zadruga“, Miljana Kulić, je pre nekoliko dana ostavila svog sina Željka Kulića kod oca Ivana Marinkovića u Beograd i […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!