.

Nasilnik Zvezdan Slavnić i starleta Anđela Đuričić smoraju da se odsele iz Srbije!

ANĐELA I ZVEZDAN MORAJU HITNO DA BEŽE IZ SRBIJE Za sve je kriv njegov prijatelj iz zatvora, sele se daleko, a evo šta će tamo raditi!

Rijaliti par navodno planira da pobegne iz Srbije i da se sklone u Švajcarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je delio ćeliju.
ANĐELA I ZVEZDAN MORAJU HITNO DA BEŽE IZ SRBIJE Za sve je kriv njegov prijatelj iz zatvora, sele se daleko, a evo šta će tamo raditi!

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otišli su u stan kod Moke na Novom Beogradu, a onda su sve šokirali kada su objavili sliku sa burmama na ruci dva dana kasnije.

Kako sad prenose mediji, rijaliti par navodno planira da pobegne iz Srbije i da se sklone u Švajcarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je delio ćeliju.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda ogolila kumu Anu Ćurči, ispraćala ubicu Zvezdana u pljačkanje!
ANĐELA I ZVEZDAN MORAJU HITNO DA BEŽE IZ SRBIJE Za sve je kriv njegov prijatelj iz zatvora, sele se daleko, a evo šta će tamo raditi!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

„Anđela je presrećna jer je sa Zvezdanom, koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa. Njih dvoje i dalje nose burme, a rešili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švajcarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada evra“, otkriva izvor blizak Zvezdanu za Star.

PREPORUKA:   Zadruga 7 Elita počinje ranije od najavljenog, najava produkcije ubrzava početak rijalitija!

„Moka ih je posavetovao da rade na bebi i da se iz Švajcarske ne vraćaju u skorije vreme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznela na njegov račun, te zbog toga žele što pre da se sklone“, završava izvor.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Nasilnik Zvezdan Slavnić i starleta Anđela Đuričić smoraju da se odsele iz Srbije!”

  1. […] Anđela Đuričić nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti programa „Zadruga 6“ zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, a oni se trenutno nalaze u stanu kod Moke Slavnića. Foto: Milan Ilić / RingierFanovi okrenili Anđeli leđa […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!