.

Supruga Zvezdana Slavnića podnela prijavu policiji u želju da zaštiti porodicu!

„SNAJKA JE SVE PRIJAVILA POLICIJI“ Moka Slavnić otkrio šta Ana prolazi dok je Zvezdan u „Zadruzi“: „Uplašena je, prinuđena je da zaštiti porodicu“

Žena takmičara „Zadruge“ Zvezdana Slavnića, Ana, poslednjih dana prolazi kroz pravi pakao.
Moka, Ana, Zvezdan Foto: screenshotMoka, Ana, Zvezdan

Ona je, naime, dobijala jezive pretnje smrću, upućene kako njoj tako i njenoj porodici putem društvenih mreža, zbog čega je morala da sve prijavi policiji.
Zoran Moka Slavnić Foto: Zoran Ilić / RingierZoran Moka Slavnić

Veoma se uznemirila i uplašila pa je iz tog razloga bila prinuđena da javno kaže kako ostavlja nevenčanog muža, a sina čuvenog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Sve je počelo kad se Zvezdan zbližio sa Aleksandrom Nikolić, koju je zbog tog odnosa ostavio momak Dejan Dragojević.
Zvezdanova žena Foto: screenshotZvezdanova žena

PREPORUKA:   Trudna starleta Aleksandra Nikolić zakazala porođaj, saopšteni detalji

– Fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića ne ostavljaju na miru Zvezdanovu ženu. Danima trpi sajber-nasilje, dobija pretnje smrću. Sve što joj pišu je jezivo, to bi retko ko izdržao. Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabeležila i poslala policiji. Veruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga – tvrdi izvor.

S obzirom na to da se Ana dosad samo jednom oglasila u javnosti, a inače izbegava pojavljivanje u medijima i komentarisanje Zvezdanovog učešća u rijalitiju i njihovog odnosa, pripadnici sedme sile su ovim povodom kontaktirali njenog svekra Zorana Moku Slavnića, koji je potvrdio ova saznanja.
Zvezdan Slavnić Foto: screenshotZvezdan Slavnić

– Ucenili su je fanovi da će im ubiti decu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u „Zadruzi“, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja „Zadruge“ koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam – kaže sportski as i dodaje:

PREPORUKA:   Aneli i Janjuš ŽESTOKOM AKCIJOM tresli krevet cele noći!

– Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio „Zadrugu“. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu pretili.

(Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!