.

Tajno pomirenje Ane i Zvezdana?! Ugovoren tajni sastanak?

ANA I ZVEZDAN SE U TAJNOSTI MIRE?! Stigle šok tvrdnje od Slavnićevog prijatelja, ugovorili i susret nakon raskida sa Anđelom!

– Ana bi se pomriila sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv.
ANA I ZVEZDAN SE U TAJNOSTI MIRE?! Stigle šok tvrdnje od Slavnićevog prijatelja, ugovorili i susret nakon raskida sa Anđelom!

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli svoju kontroverznu vezu, svi se pitaju koji je sledeći korak Ane Ćurčić. Ona je nešto ranije najavila da je podigla tužbe protiv svog bivšeg supruga zbog zlostavljanja i da uopšte ne želi da se vidi sa Zvezdanom. Ipak, u javnosti se dosta spekulisalo, a priča se i dalje, da li Ćurčićeva i dalje voli svog problematičnog bivšeg emotivnog partnera i kakve su šanse za njihovo pomirenje.

Lepi Mića, Aleks i Boki

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Svoju analizu aninih emocija dao je i jedan od najpromoćurnijih i zasigurno najučestaliji učesnik Zadruge, Lepi Mića.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić se bavila KRIMINALOM: PLJAČKALA I ZELENAŠILA, žrtva joj bila Milena Kačavenda!

On je istakao bi Ćurčićeva iskoristila oberučke ovu priliku samo kad bi joj Mokin sin uputio jedan jedini telefonski poziv.

Lepi Mića je ubeđen da bi Ana iskoristila ovu priliku i pomirila se sa Slavnićem, nakon samo jednog njegovog telefonskog poziva:

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Foto: Alo/ilustracija

– Ana bi se pomriila sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv. Znači, da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom, ona bi prešla preko svega. Bez ikakvog blama bi mu sve oprostila, jer je duboko i debelo zaljubljena u njega. A i on to sigurno želi – rekao je Mića za Svet.

Ono što je iznendilo u njegovoj daljoj analizi jeste tvrda da Zvezdan mnogo više voli anđelu, nego što je sirena iz Đenovića volela njega. Po njegovom mišljenju, to se kod Slavnića ne vidi jer on ne ume da iskaže svoje emocije.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović iskoristio Staniju pa opleo po učesnicima rijalitija Elita!

– Da je stao iza te devojke, umesto što ju je vređao i ponižavao, on bi bio Bog, a Anđela bi pobediloa. Njegova ljubav je zapravo jača od njene, samo je on muško, pa mu je to teže da pokaže, glumi neku muškarčinu. Njemu je imponovalo što je sa tako mladom i lepom devojkom. Svakako nije lepo ono što joj je tamo radio, baš mu je diskreditovao i omalovažavao – objasnio je Lepi Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!