.

Trudna Aleksandra Nikolić želela da abortira dete Filipa Cara, jedva e ubedili da zadrži bebu!

Filip Car otkrio da je Aleksandra želela da abortira: Jedva su uspeli da je ubede da rodi, a sad udara na mene

Izneo šok detalje prepiske sa Nikolićevom
Filip Car

Foto: Kobra

Bivši učesnik „Zadruge“, Filip Car, oglasio se nakon optužbi bivše verenice, Aleksandre Nikolić u emisiji Elite, kada je istakla da ju je Filiš varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

Filip je, kako kaže, više ne prepoznaje.

– Ona je totalno poludela, više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt – meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče… Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima – počinje priču Filip i nastavlja:

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković kazala da voli Filipa Cara, on se oglasio razačaravajućim rečima

Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – priča Filip za Pink.rs.

On je otkrio da u njenoj ekipi postoji neko ko mu sve javlja, što Aleksandra ni ne sluti.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić NIJE TRUDNA, optužbe za starletu!

– Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u „Elitu“, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje – ispričao je Car.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Trudna Aleksandra Nikolić želela da abortira dete Filipa Cara, jedva e ubedili da zadrži bebu!”

  1. […] Aleksandra Nikolić ne prestaje da provocira bivšeg verenika Filipa Cara s kojim čeka dete. […]

  2. […] Aleksandra Nikolić je i pored saznanja da je u drugom stanju, nakon burnog raskida sa Filipom Carem spakovala kofere i vratila se u Srbiju. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!